Kapcsolat


  Impresszum


  A Hajoparadicsom.hu üzemeltetője a Hidea Trade Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1213 Budapest, Szellős út 20. ; cégjegyzékszám: 01-09-979056; adószáma: 23811667-2-43; elérhetőségek (info@csonakmotorok.hu);a továbbiakban: Üzemeltető).


  Ingyenes apróhirdetés régiók és kategóriák szerint, vízi sportok és eszközök témakörben.


  A Hajoparadicsom.hu egy internetes apróhirdetési oldal, ahol Ön könnyen és ingyen tud eladni vagy vásárolni. Vásárlóként Önnek csak ki kell választania az célzott régiót és megtalálja a hirdetéseket hajókról, csónakokról, halradarokról, motorokról vagy bármilyen más vízzel kapcsolatos termékről és szolgáltatásról, amely érdekli Önt.


  Eladóként Ön könnyen és ingyen teheti közzé hirdetéseit - regisztráció és fárasztó kattintgatás nélkül! Csak válassza ki a régiót, majd a megfelelő kategóriát, és írja le az eladni szándékozott terméke vagy szolgáltatása tulajdonságait. Ilyen egyszerű!


  A potenciális vásárlók figyelmének felkeltése érdekében mindenképpen javasoljuk, hogy képeket is illesszen be, illetve feladás után ossza meg hirdetését ismerőseivel a Facebookon és Twitteren-en: a hirdetési oldalán található gombok segítségével mindezt rendkívül könnyen teheti meg.


  Küldetésünk a legjobb minőségű hirdetések közzététele. Minden feladott hirdetést ellenőrzünk, hogy megfelel-e a hirdetési szabályzatunknak. Javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el hirdetése feladása előtt.


  A Hajoparadicsom.hu nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért.