• RIB Hajók

  RIB hajók. Merevaljúak.

  RIB (Rigid-Inflatable Boat = Merev-Felfújható Hajó)
  A felfújható és a hagyományos testek kiváló tulajdonságait ötvözi.
  Sportos, V-profilú sikló testtel.
  2,75 - 9 méter hosszúságig.
  Tovább a RIB hajó választékhoz
 • Felfújható gumicsónakok

  Minőségi, erős PVC-ből készült felfújható gumimcsónakok különböző méterben. Elnyűhetetlen, erős alumínium padló.
  Tovább a gumicsónak választékhoz
 • Jó ár/érték arány.

  Mitől ilyen kedvező az ára a DeltaBay hajóknak és gumicsónakoknak?
  Tudjon meg róla többet...

Stílus

Biztonság

Jó ár/érték

DeltaBay

A DELTABAY a világ egyik vezető - szabadidő- és horgász szektor számára készülő magas minőségű RIB-ek és felfújható gumicsónakok fejlesztésével és gyártásával foglalkozó - vállalata.
Hajóink modern, korszerű létesítményünkben készülnek, Foshan városban, Kínában.
Mi, a DELTABAY -nél büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink részére új hajók széles skáláját tudjuk biztosítani, ami megfelel a legmagasabb elvárásoknak is.
Termékeink a legkedvezőbb ár-érték arányúak a piacon, minőségi kompromisszumok nélkül. Minden modellünk megfelel a CE minősítés követelményeinek. Hajóink a nemzetközi szabványok szerint épülnek és készülnek.

Célunk

Hajóink minősége, stabilitása, biztonsága és szépsége tengeren túli ügyfeleink magas elvárásai alapján készüljenek.

Értékünk

Büszkék vagyunk értékeinkre, melyek igazi hajózási tapasztalatokon alapulnak , szeretjük az ízléses formákat és figyelmet fordítunk a funkcióra, biztonságra - valamint tiszteljük a természetet.

Elkötelezettségünk

Jó hírnevünk megörzése mellett mindent megteszünk ügyfeleink elégedettségéért. Ezért vagyunk elkötelezettek a folyamatos, új modellek létrehozása és minőségi fejlesztései mellett.
Több éves mérnöki és gyártási tapasztalatunk párosul a minőségre és tökéletesre való törekvésünkkel, biztosítva ezzel nem csak az Ön jó befeketetését, hanem folyamatos igényeinek kielégítését is.

Magyarországi forgalmazó

A Trinexus Aqua Hajósboltok több mint 12 éve van jelen a magyarországi hajózási piacon. Büszkék vagyunk eddig elért eredményeinkre és reméljük, hogy a DeltaBay minőségi termékeivel újabb elégedett ügyfelekkel bővül partnereink száma.