Deeper Chirp +

-12%
VAN
Raktárkészlet:
Deeper Chirp +
Deeper Chirp +
Deeper Chirp +
Deeper Chirp +
Deeper Chirp +
Deeper Chirp +
Deeper Chirp +
Deeper Chirp +
Deeper Chirp +
Deeper Chirp +
Cikkszám
013522
Várható kézbesítés ideje

14 óráig leadott rendelés és raktáron levő termék esetén.

2022.01.24
Elérhetőség
Budapesti üzletben azonnal átvehető
107 990 Ft
94 900 Ft
Kezdete: 2021.12.16   A készlet erejéig!

Deeper Smart Sonar CHIRP+,

most 5 év jótállással és 10% kedvezménnyel, csak az év végéig

 

 

 

A Deeper CHIRP+ az első vontatható, GPS-el ellátott, WI-FI-vel rendelkező halradar, amely CHIRP technológiával rendelkezik. Három letapogatási frekvencia, kristály tiszta és extrém pontosság, mellyel gyorsan megtalálhatjuk a keresett halfajokat, megmutatja a ragadozóhalakat, felismeri a halrajokat és akár extrém mélységben is horgászhatunk. CHIRP+ technológia arra lett kiélezve, hogy többet, gyosabban és jobban fogjanak vele halat. A CHIRP technológia kristálytiszta és rendkívül pontos hangradar-felvételei a Deeper alkalmazással ötvözve olyan stratégiai előnyt jelentenek, amelynek révén a horgászat eredményesebbé, gyorsabbá és hatékonyabbá válik.

Ismerkedjen meg a készülékkel a Haldorado jóvoltából:

 


 

 

Figyelem! A raktáron nem levő termékek ára a forint árfolyam ingadozása, a folyamatos árváltozások, és a kiszámíthatatlan szállítási költségek miatt csak tájékoztató jellegű. Készleten nem lévő termék rendelése esetén, kérem, egyeztessen budapesti üzletünkkel.

Részletek

Mi az a CHIRP?

 

 

A hagyományos hangradarok egyszerre egy frekvencián bocsájtanak ki jelet. A CHIRP (sűrített nagyfeszültségű pulzáló sugárzás) technológiát alkalmazó hangradar az alacsonytól a magasig terjedően több frekvencián folyamatosan bocsájt ki radarjeleket, és ezáltal a hagyományos hangradaroknál sokkal tisztább és nagyobb felbontású képet ér el.

 

Miért Deeper CHIRP+

 

Az 1 cm-es bemérési pontosságnak köszönhetően még akkor is könnyedén felismeri a keresett célpontot, ha az egy rajnyi csalihallal úszik is együtt. Vertikális horgászat közben még a legkisebb halat is nyomon követheti.

 

A CHIRP technológia szinte alig zavarja meg a víz felszínét és minimális zajjal jár, ezért a nagyon sekély vízben is precíz felvételeket készít, és akár a felszínhez 15 cm-es közelségben úszó halakat is kimutatja. A másik végletre jó példa, hogy egy fenékhorog akár 100 méteres mélységben is felismerhető a kijelzőn.

 

Fedezd fel gyorsabban a hal-lelőhelyeket azzal, hogy széles sugárban pásztázod a területet (47° (100 kHz)). Használd a közép-szélességű sugarat (16° (290kHz)), hogy jobban megvizsgáld a helyet ahol vagy. A keskeny sugárral  (7° (675kHz)) részlet gazdagabb képet alkothatsz a helyedről.

 

80%-os töltöttség 45 perc alatt, 100% 75 perc alatt. Vissza a vízhez, amilyen gyorsan csak lehet.

 

Mit láthatsz a Fish Deeper App kijelzőn

 

Extrém részletes és tiszta kijelzés. Különbséget tesz a ragadozó és csalihal között, és a mederszerkezet és szerelék között.
Kijelzi a növényzetet, struktúrát, hal és meder kontúrját, és még a meder keménységét és állagát is. Megállapítja a víz mélységét és hőmérsékletét.
Csökkentett zavaró szonár visszaverődések, akár 15 cm-es vízben is!
Válassz három színpaletta közül a tökéletes vizuális kijelzéshez, bármilyen időjárás esetén.

 

Parti horgászat

 

CHIRP szonár technológia beépített GPS-el, még fejlettebb, hordozható és kitekerhető halradar a piacon a part horgászoknak. Tó térképeket készít a partról, vagy szkenneli a vízet, hogy megtaláld a legjobb helyeket, ahol halak vannak.

 

Kajak/SUP horgászat

 

A rögzíthető flex arm-al, a Deeper CHIRP+-ot pillanatok alatt rögzíthetjük a kajakunkra, nincs fúrásífaragás, kábelek vagy elemek. Ideális SUP horgászatra is, könnyen elfér a zsebben vagy a horgászdobozban. Húzd magad után vagy dobd ki a vízre, hogy elérd a nehezen elérhető helyeket könnyedén.

 

Csónakos horgászat

 

Ideális kis csónakokra. Húzd vagy rögzítsd a pontonhoz, csónakhoz, ladikhoz. Lassan, simán húzd alacsony sebességgel (3 km/óra) a pontos felméréshez és nehezen elérhető pontok felderítéséhez. Nagyszerű eszköz bármilyen csónak esetében, függetlenül a méretétől, mert sosem tudhatod mikor van szükség rá.

 

Lékhorgászat

 

A Deeper CHIRP+ nagyszerű halradar a lékhorgászat esetében is, hiszen nincs szükség transzduktorra és egyéb vezetékekre. 1 cm-es bemérési pontosság segít megmutatni azokat a halakat, amiket ki szeretnél fogni. A 7° (675 kHz) keskeny sugár biztosítja a precíz kereséseket, nagyon kevés szonár zajjal. A Fish Deeper applikáció rendelkezik hagyományos lékhorgász kijelzővel, a-scope-al és zoom móddal.

 

Tudjon meg további érdekességeket a készülékről a Haldorado jóvoltából: 

További hasznos tudnivalók

Deeper Chirp+ bemutató videó

 

 

Deeper Chirp+ és Pro összehasonlítás

 

Adatok
Cikkszám
013522
Cikkszám
013522
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!