Garmin ECHOMAP Plus 42cv, WW, w/GT20 xdcr

Rendelhető
Garmin ECHOMAP Plus 42cv, WW, w/GT20 xdcr
Cikkszám
010-01884-01
168 900 Ft

Nagykontrasztú, színes kijelző gombos kezeléssel, előre töltött világ méretű alaptérképpel. Beépített ClearVü letapogatás a lehető legtisztább képért. GT20-TM jeladóval, mey CHIRP (150-240KHz) és CHIRP ClearVü (250W) funkcióval rendelkezik. 5 Hz-es beépített GPS, mely másodpercenként akár ötször frissít irányjelet. QuickDraw Contours térképrajzolás a mélységmérő alapján.

Részletek

Az echoMAP Plus 42cv 4,3"-os, magas kontrasztú, színes kijelzővel rendelkezik, mely automatikusan szabályozza a háttérvilágítás mértékét a környezeti fényviszonyoknak megfelelően. Gyors, 5 Hz-es GPS/GLONASS képes műholdvevő, mely másodpercenként ötször frissíti a helyinformációt, így a képernyőn folyamatosabb mozgást láthat. Az echoMAP 92sv tartalmazza a GT20-TM, 77/200 kHz HD-ID jeladót és a Garmin ClearVü™/SideVü™ technológiáját a legtisztább víz alatti képért. Támogatja a Minn Kota® és MotorGuide® motorok beépített jeladóit is. A készülék csatlakozói közvelenül a tartóba csatlakoznak, így könnyedén helyezhető fel vagy vehető le az echoMAP a tartóról. A fartükörre és a külső motorra egyaránt rögzíthető jeladó alaptartozék.

A legélesebb letapogató szonár a vízen


A Garmin ClearVü pásztázó szonár közel fényképszerű képet biztosít a hajó alatti, akár 230 méteres mélységről. Tisztán láthatók az építmények, víz alatt objektumok és halak. A megszokott HD-ID szonár és a DownVü egybeépítve egy jeladóba. Az echoMAP 42cv képes rögzíteni a jeladó adatait, így a GPS információkkal társítva később visszajátszhatók számítógépen az ingyenes HomePort™ alkalmazással. Az adatok megosztására az Adatmegosztó Kábelt is használhatja, így arra alkalmas készülékek között is átvihet adatokat.

További extrák a BlueChart g2 Vision térképekkel


Az opcionális BlueChart g2 Vision SD kártyákkal részletes térképekkel bővítheti készülékét, mely kivételes új funkciókkal is bővítik azt:MarinerEye és FishEye nézet, melyek 3D nézőpontot biztosítanak a víz feletti vagy alatti területről.
Nagy felbontású műholdas fényképek és légi felvételek segítik a tájékozódásban az ismeretlen kikötők környékén.
Az Auto Guidance technológia megkeresi a térképi adatok alapján a legmegfelelőbb útvonalat, mely elkerüli az akadályokat, sekély területeket, bólyákat vagy egyéb objektumokat. Csak adja meg a célját és a készülék megtervezi a biztonságos útvonalat.

Irány és helyzet adatok másodpercenként ötször


Gyors reagálású, 5 Hz-es GPS/GLONASS képes vevőjével másodpercenként ötször vesz jelet, így a kijelzőn látható mozgás még folyamatosabb. Az akár 5000 rögzíthető pont segítségével könnyedén eltárolhatja kedvenc titkos horgászhelyeit is, melyekhez egyszerűen visszatalálhat.

Vigye magával az echoMAP-ét mindenhova


Amikor partra száll, egyszerűen vigye magával az echoMAP-et, így mindig biztonságban tudhatja. Nem kell a kábelekkel bajlódni, mivel minden csatlakozás a tartóba fut. Csak vegye ki vagy tegye vissza a készüléket, nem kell csatlakoztatni semmit.

A doboz tartalma

 

  • echoMAP Plus 42cv világméretű alaptérképpel
  • GT20-TM jeladó
  • Táp/adat kábel
  • Gyors kioldású tartó
  • Szintbe süllyeszthető tartó
  • Szerelési segédanyagok
  • Használati útmutató
Adatok
Képernyő méret
4"
Cikkszám
010-01884-01
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!