Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk   Üzletek   Elérhetőség 

Garmin ECHOMAP UHD 72sv, GT56UHD-TM
Garmin ECHOMAP UHD 72sv, GT56UHD-TM
603 900 Ft

Garmin ECHOMAP UHD 72sv, GT56UHD-TM

Garmin ECHOMAP UHD 72sv, WW, w/GT52 xdcr

 

 • Nagykontrasztú, színes kijelző gombos kezeléssel, előre töltött világ méretű alaptérképpel
 • Beépített DownVü és SideVü letapogatás a lehető legtisztább képért
 • 5 Hz-es beépített GPS, mely másodpercenként akár ötször frissít irányjelet
 • Dönthető, gyors kioldású tartó

 

 

Figyelem! A raktáron nem levő termékek ára a forint árfolyam ingadozása, a folyamatos árváltozások, és a kiszámíthatatlan szállítási költségek miatt csak tájékoztató jellegű. Készleten nem lévő termék rendelése esetén, kérem, egyeztessen budapesti üzletünkkel.

Cikkszám
010-01896-01
Rendelésre
603 900 Ft
Részletek

Az echoMAP UHD 72sv 7"-os, magas kontrasztú, színes kijelzővel rendelkezik, mely automatikusan szabályozza a háttérvilágítás mértékét a környezeti fényviszonyoknak megfelelően. Gyors, 5 Hz-es GPS/GLONASS képes műholdvevő, mely másodpercenként ötször frissíti a helyinformációt, így a képernyőn folyamatosabb mozgást láthat. Az echoMAP 72sv az opcionális GT52-HW-TM, 150/240 kHz HD-ID jeladóval használva a Garmin DownVü™/SideVü™ technológiáját a legtisztább víz alatti képét nyújtja. Támogatja a Minn Kota® és MotorGuide® motorok beépített jeladóit is. A készülék csatlakozói közvelenül a tartóba csatlakoznak, így könnyedén helyezhető fel vagy vehető le az echoMAP a tartóról. A fartükörre és a külső motorra egyaránt rögzíthető jeladó alaptartozék.

A legélesebb letapogató szonár a vízen


A Garmin DownVü pásztázó szonár közel fényképszerű képet biztosít a hajó alatti területről. A Garmin SideVü pásztázó szonár a hajó melletti, akár 230 méteres területről nyújt képet. Tisztán láthatók az építmények, víz alatt objektumok és halak. A megszokott HD-ID támogatása mellett a Minn Kota és MotorGuide motorok beépített jeladói is használhatók. Az echoMAP CHIRP 72sv képes rögzíteni a jeladó adatait, így a GPS információkkal társítva később visszajátszhatók számítógépen az ingyenes HomePort™ alkalmazással. Az adatok megosztására az Adatmegosztó Kábelt is használhatja, így arra alkalmas készülékek között is átvihet adatokat.

További extrák a BlueChart g2 Vision térképekkel


Az opcionális BlueChart g2 Vision SD kártyákkal részletes térképekkel bővítheti készülékét, mely kivételes új funkciókkal is bővítik azt:MarinerEye és FishEye nézet, melyek 3D nézőpontot biztosítanak a víz feletti vagy alatti területről.
Nagy felbontású műholdas fényképek és légi felvételek segítik a tájékozódásban az ismeretlen kikötők környékén.
Az Auto Guidance technológia megkeresi a térképi adatok alapján a legmegfelelőbb útvonalat, mely elkerüli az akadályokat, sekély területeket, bólyákat vagy egyéb objektumokat. Csak adja meg a célját és a készülék megtervezi a biztonságos útvonalat.

Irány és helyzet adatok másodpercenként ötször


Gyors reagálású, 5 Hz-es GPS/GLONASS képes vevőjével másodpercenként ötször vesz jelet, így a kijelzőn látható mozgás még folyamatosabb. Az akár 5000 rögzíthető pont segítségével könnyedén eltárolhatja kedvenc titkos horgászhelyeit is, melyekhez egyszerűen visszatalálhat.

Vigye magával az echoMAP-ét mindenhova


Amikor partra száll, egyszerűen vigye magával az echoMAP-et, így mindig biztonságban tudhatja. Nem kell a kábelekkel bajlódni, mivel minden csatlakozás a tartóba fut. Csak vegye ki vagy tegye vissza a készüléket, nem kell csatlakoztatni semmit.

A termékhez illeszthető a Garmin Panoptix LiveScope System amely 3 dimenziós élményt biztosít.

A doboz tartalma

 

 • echoMAP UHD 72sv világméretű alaptérképpel
 • Táp/adat kábel
 • Gyors kioldású tartó
 • T52-HW-TM, 150/240 kHz HD-ID jeladó
 • Szintbe süllyeszthető tartó
 • Védőtető
 • Szerelési segédanyagok
 • Használati útmutató
Adatok
Cikkszám:
010-01896-01
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek