Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk   Üzletek   Elérhetőség 

Humminbird AutoChart Pro PC SI
Humminbird AutoChart Pro PC SI
138 900 Ft

Humminbird AutoChart Pro PC SI

Az AutoChart ™ a Humminbird szonár visszaverődéseit és a GPS jelet használja saját, testreszabott diagramok készítéséhez.

Egyszerűen rögzítse az adatokat egy AutoChart Zero Lines térképkártyára, importálja ezeket az adatokat az AutoChart PC programba.

Ha elkészült, vigye át az egyéni térképet az AutoChart Zero Lines térkép kártyára, hogy megjelenjen bármely kompatibilis Humminbirden, beleértve a SOLIX, HELIX, ONIX, ION, 1100, 900, 800, 700 és 600 sorozatú modelleket.

Adjon hozzá egy újabb részletet az AutoChart térképészetéhez. Az AutoChart PRO az AutoChart vezető funkcióit kínálja, de két kulcsfontosságú fejlesztéssel rendelkezik a versenyhorgászok számára.

A talaj keménységjelzés kulcsfontosságú információt biztosít a halak lehetséges rejtekhelyéről, míg az oldalsó képalkotó mozaik lehetővé teszi, hogy rávetítse a Side Imaging-ot az AutoChart térképére, így lehetővé teszi a halfogóhely 3D-s megjelenítését.


 

 

Figyelem! A raktáron nem levő termékek ára a forint árfolyam ingadozása, a folyamatos árváltozások, és a kiszámíthatatlan szállítási költségek miatt csak tájékoztató jellegű. Készleten nem lévő termék rendelése esetén, kérem, egyeztessen budapesti üzletünkkel.

Cikkszám
598096
Rendelésre
138 900 Ft
Adatok
Cikkszám:
598096
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek