Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk   Üzletek   Elérhetőség 

Humminbird NMEA 2000 adatkábel
Humminbird NMEA 2000 adatkábel
128 900 Ft

Humminbird NMEA 2000 adatkábel

Az NMEA 2000 adatport segítségével hálózatba kötheti a Humminbird és más gyártók készülékeit, beleértve hajómotorokat, radar és navigációs rendszereket, stb.

A hajó teljesítmény és műszer adataitól az időjárási és vízviszonyokig, mindent egyszerre láthat a Humminbird NMEA 2000 Networking segítségével.

Az érzékelőt a legtöbb esetben direktben kötheti Humminbird készülékéhez, de bizonoys esetkben átalakító kábelre lehet szükség.

Motorra kötés esetén láthatja a motor teljesítményadatait, fogyasztását, a digitális műszerek adatait.


Megjelenítheti és könnyen értelmezheti az NMEA 2000 érzékelőit intuitív, színes grafikákkal és szövegekkel. Még több motor és üzemanyagtartály adatait is megnézheti.


Az adatmezőket könnyen testreszabhatja horgászati és navigációs helyzetének megfelelően. Összpontosítson egyetlen képernyőre, vagy tekintsen meg egyszerre több műszeradatot is teljes információ mennyiség érdekében.


 

 

Figyelem! A raktáron nem levő termékek ára a forint árfolyam ingadozása, a folyamatos árváltozások, és a kiszámíthatatlan szállítási költségek miatt csak tájékoztató jellegű. Készleten nem lévő termék rendelése esetén, kérem, egyeztessen budapesti üzletünkkel.

Cikkszám
597638
Rendelésre
128 900 Ft
Adatok
Cikkszám:
597638
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek