Johnson Fogging oil 330 ml OMC

Rendelhető
Johnson Fogging oil 330 ml OMC
Cikkszám
777186
3 890 Ft

A téliesítés elengedhetetlen kelléke. A motorba fújva annak belső felületén vékony filmet képez, amely hosszú távon megvédi azt az időjárás okozta roncsoló tényezőktől, úgy mint anyagkiválás, rozsda, lecsapódás, stb. Konzerváló és motorvédő.

Dolgozik, míg motorja pihen. Szezonon kívüli tárolásra lett kifejlesztve, hogy megakadályozza a motor belső alkatrészeinek rozsdásodását és korrózióját. Alkalmas minden külső motorhoz és 4-ütemű hajó motorhoz, motoros szánhoz, PWC-hez és fűnyíróhoz is.

Tulajdonságok: Speciális összetevői révén a motor hosszabb tárolás után is könnyen és gyorsan indul. Védi a hengerfalat, gyűrűt vagy más nyomáskamra felületet. Kül- és belmotorok számára is tökéletes.

Használati útmutató: Közepes fordulatszámon járassuk a motort, majd fújjunk be a karburátor(ok)ba. Ezután távolítsuk el a gyertyákról a csatlakozókat és nagyjából 28 gramm Fogging olajat fújjunk be az összes nyílásba. Néhányszor forgassuk meg a motort vagy kézi vagy elektromos járatással.Fújjuk be a csatlakozókat is és helyezzük vissza a motorra.

 

Kiszerelése: 0,33 l

Adatok
Cikkszám
777186
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!