Minn Kota Power Drive 70 US-2 137 cm

Minn Kota Power Drive 70 US-2 137 cm
Cikkszám
900994
239 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 399 Ft

Egyszerűbb irányítás, csendesebb járás, innovativ kiegészítők és még sok minden más a megújult Minn Kota Power Drive sorozatban.

Részletek

Könnyű kezelhetőség

 

A Minn Kota szakemberei átalakították a Power Drive-ok döntési mechanizmusát, így most csak egy könnyed mozdulat és már használatra kész elektromos motorunk.

 

Áttervezett lábpedál

 

Engedje ki kezéből az irányítást, használjon inkább lábpedált a Minn Kota Power Drive-hoz, mellyel minden funkció elérhetővé válik. Ráadásul az újratervezett lábpedál még robosztusabb és könnyebben kezelhető lett.

 

Forradalmi Spot-Lock rendszer

 

Szeretne a legjobb haltartó helyek fölött hosszú ideig elidőzni kikötés nélkül? A GPS alapú Spot-Lock rendszer segítségével most ez könnyebb, mint valaha. Csak adja meg a kiszemelt hely koordinátáit és Power Drive motorja pontosan a hely fölött fogja tartani, amíg Ön minden centimétert végigdobál.

 

Új távirányító

 

Az egyszerűen kezelhető, ergonomikus kialakítású gombok segítségével könnyen tudjuk irányítani elektromos csónakmotorunkat. A kijelző segítségével hasznos információkhoz juthatunk például a propeller állapotáról, a sebességünkről, de akár az akkumulátorunk töltöttségi szintjéről is.

 

Akkumulátor töltöttség visszajelző

 

Egy gombnyomással informálódhat akkumulátora töltöttségi szintjéről, így gondoskodhat róla, hogy a legfontosabb pillanatokban tudja használni Power Drive motorját.

 

Beépített halradar jeladó

 

Miért kellene bajlódnia a halradar jeladó felszerelésével, amikor ezt már a motorja is tartalmazza? Csak kösse rá Humminbird készülékét a Power Drive motorra és már látja is a legjobb haltartó helyeket. A jeladó látószöge  20° és 60°.

 

Előremutató mérnöki megolgások

 

A Minn Kota Power Drive motorok szára egy egyedülálló kompozit anyagból készül, mely erősebb és rugalmasabb az acélnál, így egy esetleges külső fizikai ráhatás esetében sem fog motorunk végzetes sérülést szenvedni. Az extra nagy átmérőjű tekercselés és hatékony hőelvezetés miatt pedig a lehető legkisebb zajjal jár a működése.

 

A Minn Kota Power Drive 70 iPilot US-2 137 cm motornak nem tartozéka a távirányító.

 

Minden Minn Kota Power Drive motorra két év garanciát vállal a gyártó!

Tulajdonságok

 

  • Üzemi feszültség 24V
  • Tolóerő 70 lbs
  • Törzshossz 137 cm
  • Sebességfokozat fokozatmentes
Adatok
Cikkszám
900994
Hasonló termékek
-4%
393 900 Ft
378 900 Ft
-5%
Raktáron
628 900 Ft
599 900 Ft
-3%
Szállítási információ

Ezt a terméket mérete, értéke, és értékvédelme érdekében 990 Ft-os szállítási költséggel küldjük ki futárszolgálattal/Posta Pont-ra.