Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk   Üzletek   Elérhetőség 

Minn Kota Ulterra 112 i-Pilot US-2 152 cm
Minn Kota Ulterra 112 i-Pilot US-2 152 cm
1 618 990 Ft

Minn Kota Ulterra 112 i-Pilot US-2 152 cm

Minn Kota Ulterra BT 112 iPilot/US-2 152 cm

Csak az Ulterra ™ rendelkezik az Auto Stow / Deploy és Power Trim funkcióval, valamint az Ön által választott i-Pilot® vagy i-Pilot Link ™ funkcióval, valamint egy többfunkciós lábpedállal. Az Ulterra-t a távirányítóról vagy a pedálról irányíthatja, kiemelheti a vízből, vagy magasságát állíthatja úgy, hogy soha többé nem kell megérintenie a motorját, hiszen minden távirányítással működik. A motorok fel vannak szerelve vagy hagyományos 20/60 fokos, vagy MEGA Down Imaging® Humminbird szonárral.

Az új i-Pilot rendszer összeköti Bluetooth-al az Ulterrát! Nagyobb kijelző, bővített funkciók a kapcsolatnak köszönhetően. Az alkalmazás elérhető Android és iOS rendszerre is egy teljesen új felületen!

 

A motor digitálisan tanulja, kezeli, vezérli az akkumulátorból felvett energiát így egy töltéssel akár ötször hosszabb menetidőt képes elérni az általános vezérlésekhez képest.


 

 

Figyelem! A raktáron nem levő termékek ára a forint árfolyam ingadozása, a folyamatos árváltozások, és a kiszámíthatatlan szállítási költségek miatt csak tájékoztató jellegű. Készleten nem lévő termék rendelése esetén, kérem, egyeztessen budapesti üzletünkkel.

Cikkszám
901763
Rendelésre
1 618 990 Ft
Részletek

További tulajdonságok:

- Automatikus mozgatás, kiemelés és döntés: i-Pilot vagy i-Pilot Link távvezérlővel,  lábpedállal, vagy a Humminbird halradarokon található gomb megnyomásával történhet.

- Beépített feszültségmérő

- Pozíció fixálás egy mozdulattal a lábpedálon

- Digital Maximizer technológia

- Hínármentes propeller

- Android, iOS kompatibilitás okos eszközre

 

A csomag tartalma: Ulterra 112 lbs motor beépített US 2 jeladóval, i-Pilot Link távirányító, Távirányító töltő, USB DC Adapter, Nyakba akasztó, Előre néző szenzor, 9 m-es Ethernet kábel, Lábpedál, MKP-33 Propeller, Rögzítő szett.

 

Tulajdonságok

  • 36V feszültség
  • US-2 szonár egység
  • GPS adattároló, 3,2 km utat képes megjegyezni
  • Fokozatmentes irányítás
  • Időjárás figyelő GPS szoftver ami ellentart a sodrásnak, szélnek
  • Akkumulátor kijelzés az iPilot távvezérlőn
  • 152 cm szárhossz
  • 112 lbs teljesítmény
  • 16,3 kg önsúly
  • 2000 kg maximális teher mozgatása
Adatok
Cikkszám:
901763
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek