Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk   Üzletek   Elérhetőség 

Napelemes akkutöltő 12V/5W ENC

Ezt az 5 W teljesítményű, szuper-vékony, flexibilis, teljesen víz- és időjárásálló napelemet szélsőséges körülmények közötti használatra tervezték. A sós tengervíznek is ellenáll, a panel UV álló anyagból készült, felülete lépésálló.

 

 

Figyelem! A raktáron nem levő termékek ára a forint árfolyam ingadozása, a folyamatos árváltozások, és a kiszámíthatatlan szállítási költségek miatt csak tájékoztató jellegű. Készleten nem lévő termék rendelése esetén, kérem, egyeztessen budapesti üzletünkkel.

Cikkszám
STPVF-005
Rendelésre
Részletek
Ezt a nagyteljesítményű, szuper-vékony, flexibilis, teljesen víz- és időjárásálló napelemet szélsőséges körülmények közötti használatra tervezték. Teljesen vízálló (a sós tengervíznek is ellenáll), a panel UV álló anyagból készült, így ellenáll az erős napsugárzásnak és felülete (korlátozottan) lépésálló.Használható kishajókon, csónakokon, camping- és karaván-autókon, lakókocsikon akár állandóan rögzített módon, akár hordozhatóan. (A napelem-panel a négy sarkán kialakított (gumibetétes) lyukaknál csavarokkal rögzíthető.)A panel kialakítása olyan, hogy (korlátozottan) flexibilisen hajlítható, így a hajók, járművek enyhe görbülettel rendelkező felületeire is rögzíthető. Kiválóan alkalmas akkumulátorok folyamatos töltésére. Használható elektromos kerítések (villanypásztorok) energia-ellátására is.A napelem egy beépített kapcsoló-diódát is tartalmaz, ami megakadályozza, hogy sötétben az áram iránya megváltozzon és az akkumulátor lemerüljön. Az 5W teljesítményű napelem 40Ah-ás akkumulátorok esetén nem okoz túltöltési károsodást az akkumulátorban. 40Ah-nál kisebb kapacitású akkumulátorokhoz is használható, de ebben az esetben töltésvezérlő használata szükséges (nem része a készletnek).Igény esetén - nagyobb hajók, lakókocsik, stb. - nagyobb teljesítményű (20W, 30W, 40W, 60W, 80W) napelemes rendszerek is létrehozhatók nagyobb teljesítményű napelem-panelek használatával és/vagy több (2...4db) napelem panel összekapcsolásával. Ilyen igény esetén lépjen velünk kapcsolatba és kérje a speciális készletekre egyedi ajánlatunkat!
Adatok
Cikkszám:
STPVF-005
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek