Napelemes akkutöltő töltésvezérlővel 12V/60W ENC

Rendelhető
Napelemes akkutöltő töltésvezérlővel 12V/60W ENC
Cikkszám
STPVF-060MA
Ezt a 60 W teljesítményű, szuper-vékony, flexibilis, teljesen víz- és időjárásálló napelemet szélsőséges körülmények közötti használatra tervezték. A sós tengervíznek is ellenáll, a panel UV álló anyagból készült, felülete lépésálló.
Részletek
Ezt a nagyteljesítményű, szuper-vékony, flexibilis, teljesen víz- és időjárásálló napelemet szélsőséges körülmények közötti használatra tervezték. Teljesen vízálló (a sós tengervíznek is ellenáll), a panel UV álló anyagból készült, így ellenáll az erős napsugárzásnak és felülete (korlátozottan) lépésálló.
Használható kishajókon, csónakokon, camping- és karaván-autókon, lakókocsikon akár állandóan rögzített módon, akár hordozhatóan. (A napelem-panel a négy sarkán kialakított (gumibetétes) lyukaknál csavarokkal rögzíthető.)
A panel kialakítása olyan, hogy (korlátozottan) flexibilisen hajlítható, így a hajók, járművek enyhe görbülettel rendelkező felületeire is rögzíthető. Kiválóan alkalmas akkumulátorok folyamatos töltésére. Használható elektromos kerítések (villanypásztorok) energia-ellátására is.
A napelem egy beépített kapcsoló-diódát is tartalmaz, ami megakadályozza, hogy sötétben az áram iránya megváltozzon és az akkumulátor lemerüljön.
Adatok
Cikkszám
STPVF-060MA
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!