Napelemes készlet Flexi kábellel 10W ENC

Rendelhető
Napelemes készlet Flexi kábellel 10W ENC
Cikkszám
SFP010
75 490 Ft
Ezt a nagyteljesítményű, szuper-vékony, flexibilis, teljesen víz- és időjárásálló napelemet szélsőséges körülmények közötti használatra tervezték. Teljesen vízálló (a sós tengervíznek is ellenáll), a panel UV álló anyagból készült, így ellenáll az erős napsugárzásnak és felülete (korlátozottan) lépésálló.
Használható kishajókon, csónakokon, camping- és karaván-autókon, lakókocsikon akár állandóan rögzített módon, akár hordozhatóan. A napelem-panel a négy sarkán kialakított (gumibetétes) lyukaknál csavarokkal, vagy speciális ragasztóval rögzíthető.

A panel kialakítása olyan, hogy (korlátozottan) flexibilisen hajlítható, így a hajók, járművek enyhe görbülettel rendelkező felületeire is rögzíthető. Kiválóan alkalmas akkumulátorok folyamatos töltésére. A napelem várható élettartama meghaladja a 15 évet.

A napelem egy beépített kapcsoló-diódát is tartalmaz, ami megakadályozza, hogy sötétben az áram iránya megváltozzon és az akkumulátor lemerüljön. A 10W teljesítményű napelem 70Ah-ás akkumulátorok esetén nem okoz túltöltési károsodást az akkumulátorban. 70Ah-nál kisebb kapacitású akkumulátorokhoz is használható, de ebben az esetben töltésvezérlő használata szükséges (nem
része a készletnek). A napelem átlagos napi töltési kapacitása kb. 6Ah.

Napelem mérete: 357mm x 268mm x 2mm
Súly: 400g
Adatok
Cikkszám
SFP010
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!