Napelemes készlet Flexi kábellel, töltésvez. 20W ENC

Rendelhető
Napelemes készlet Flexi kábellel, töltésvez. 20W ENC
Cikkszám
SFP020MA
100 690 Ft
Ezt a szuper-vékony, flexibilis, teljesen víz- és időjárásálló napelemet szélsőséges körülmények közötti használatra tervezték. Teljesen vízálló (a sós tengervíznek is ellenáll), a panel UV álló anyagból készült, így ellenáll az erős napsugárzásnak és felülete (korlátozottan) lépésálló.
Használható kishajókon, csónakokon, camping- és karaván-autókon, lakókocsikon akár állandóan rögzített módon, akár hordozhatóan. A napelem-panel a négy sarkán kialakított lyukaknál csavarokkal, vagy speciális ragasztóval rögzíthető.

A panel kialakítása olyan, hogy (korlátozottan) flexibilisen hajlítható, így a hajók, járművek enyhe görbülettel rendelkező felületeire is rögzíthető. A napelem rögzítéséhez hajókon, lakókocsikon Sikaflex ragasztót ajánlunk (nem része a készletnek, de igény esetén megrendelhető.) A 20W-os napelem kiválóan alkalmas akkumulátorok folyamatos töltésére. A napelem várható élettartama meghaladja a 15 évet.

A 20W teljesítményű napelemhez töltésvezérlőt kell használni, ellenkező esetben túltöltési károsodást okozhat az akkumulátorban ezért ehhez a napelemhez egy 8A-es töltésvezérlőt is adunk. A napelem átlagos napi töltési kapacitása kb. 11,5Ah.

Napelem mérete: 495mm x 350mm x 2mm
Súly: 600g
Adatok
Cikkszám
SFP020MA
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!