Napelemes készlet HUBI1010AMC ENC

Rendelhető
Napelemes készlet HUBI1010AMC ENC
Cikkszám
082014
115 390 Ft
Ez a termék nem más mint a Hubi10K készlet, 230V-os hálózati töltővel kiegészített verziója, mely töltő segítségével közvetlenül a hálózatról töltheti a Hubi beépített akkumulátorát.
 
A HUBi egy megbízható és tartós, mini napelemes energia-ellátó és világító rendszer. Segítségével elektromos energiát és világítást tud biztosítani minden olyan helyen, ahol az elektromos hálózat nem áll rendelkezésre, vagy kiépítése nagyon költséges lenne. Ideális megoldás kempingezéshez, horgászáshoz, kisebb nyaralókhoz, erdei menedékházakhoz, stb. – egyszóval minden olyan helyen, ahol világításra és mobil eszközök töltéséhez elegendő elektromos energiára van szükség.

A HUBi úgy működik, hogy egy napelem segítségével a Nap sugaraiból elektromos energiát állít elő, amit a központi egységbe beépített, könnyű és megbízható Líthium akkumulátorban tárol. A beépített elektronika biztosítja a napelem hatékony működését és védi az akkumulátort a túltöltéstől. A HUBi10k rendszerben egy 10Ah kapacitású akkumulátor biztosítja, hogy néhány órán át világítani és pl. egy mobil telefont, vagy tabletet fel lehessen tölteni.  A HUBi10k azt is lehetõvé teszi, hogy akár laptopot, vagy 12V-os TV-t, ventillátort és más 12V-os feszültséggel mûködõ elektromos eszközöket is használhasson. A HUBi központi egységére 1db 12V-os fogyasztót (autós „szivargyújtó” csatlakozással), 2db 5V-os fogyasztót (pl. mobiltelefont, tabletet) USB csatlakozással és 2db LUMI lámpát tud csatlakoztatni.
 
A HUBi rendszer tartozéka 2db LUMI LED lámpa, amelyeket közvetlenül a központi egységhez lehet csatlakoztatni és egyenként kapcsolni a burán elhelyezett kapcsolóval (vagy egyszerre kapcsolni a központi egység előlapján lévő főkapcsolóval). A LUMI lámpákat 4m hosszú vezetékkel és akasztó-füllel szállítjuk. A LUMI lámpák egyenként 40Lumen fényáramot biztosítanak, ami elegendő egy kb. 3x3 méteres terület bevilágításához. A LUMI lámpákban a legkorszerűbb, nagyon hosszú élettartamú és kiemelkedően energiatakarékos LED fényforrásokat használnak. Ha több fényforrásra lenne szükség, akkor elosztó kábel segítségével akár 4 LUMI lámpát is lehet a központi egységhez csatlakoztatni.
 
A HUBi egy „plug and play”, egyszerűen, bárki által házilagosan is néhány perc alatt üzembe helyezhető rendszer, amelynek felszerelése, összeállítása és használata nem igényel speciális szaktudást. Csak irányítsa a napelemet a Nap irányába, csatlakoztassa a kábeleket a megfelelő helyre és már használatra kész is a rendszer. A termékhez részletes üzembe-helyezési és használati útmutatót adunk.
 
 
A HUBi10k készlet a következőket tartalmazza:
 


1db 20W-os napelem panel 2,5m hosszú csatlakozó kábellel, műanyag sarokvédővel
2db LUMI LED lámpa akasztó fülekkel és egyenként 4m hosszú csatlakozó kábellel
1db HUBI központi egység 2Ah-ás beépített akkumulátorral
Hubi hálózati töltő
csatlakozó kábelek
használati útmutató


Adatok
Cikkszám
082014
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!