Napelemes készlet hajóra 12V/80W ENC

Rendelhető
Napelemes készlet hajóra 12V/80W ENC
Cikkszám
SC-STPMH80PB
197 590 Ft
Elsősorban lakókocsik, lakóautók, hajók áramellátásához ajánljuk angol gyártmányú, nagyteljesítményű, 12V-os, napelemes akkumulátor töltő készletünket, de sok más helyen is hasznosan alkalmazható (pl. úszó-házak, nomád kempingezés, weekendházak, vadász- és menedékházak, építkezési területek, lakó-konténerek, stb.) A lakókocsira/lakó-autóra, hajóra fixen (is) felszerelhető napelem segítségével biztosíthatja a folyamatos energia ellátást még nomád körülmények között is, anélkül, hogy a töltéshez a jármű motorját járatni kellene. Akár hetekig, hónapokig tud világítani, TV-t nézni, internetezni, mert a napelem folyamatosan pótolja az akkumulátorból felhasznált villamos energiát. A napelem várható élettartama meghaladja a 15 évet.

A készlet tartalma:
1 x STP080 – 80Wp solar panel (1196x534x35mm, 7,9kg)
1 x STS01208 – 8A-es töltésvezérlő
1 x STPMHU2 – univerzális műanyag rögzítő készlet
1 x DD00100 – kábel-bevezető doboz
1 x Tube SIKA 252 speciális flexibilis ragasztó
1 x S.D.GM01 – Digitális napelemes mérőműszer a szereléshez
1 x szerelési készlet (biztosíték, kábel-csatlakozóvég, stb.)

A 80 wattos lakókocsi-, vagy hajó napelem-készlet ideális megoldás a közepes méretű lakókocsik, lakóautók és hajók számára, ahol ahol a világítás, a vízpumpa, a televízió és/vagy notebook üzemeltetése a cél elsősorban tavasszal, nyáron és ősszel. A napelem-készlet maximális teljesítménye 420Wh (watt-óra) / 27,8Ah (amper-óra) naponta.
A készlet felszerelése némi elektromos ismeretek és ügyes, ezermester kezek birtokában akár házilag is elvégezhető, speciális szerszámokat nem igényel.
Adatok
Cikkszám
SC-STPMH80PB
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!