Sevylor kajak Hudson KCC360

Nincs raktáron
Sevylor kajak Hudson KCC360
Cikkszám
204704
167 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 679 Ft
Magas minőség, nagy teherbírás és sportos design. Ideális választás felfedezésre, tengerparti kirándulásra, és lassú folyón való leereszkedéshez. Megbízható, tágas és kényelmes családi kajak.
Műszaki paraméterek:
Konstrukció: 2 db kivehető oldalsó PVC főkamara védőhuzatban, felső részen  puha EVA párnázattal, 1db kettős I gerenda rendszerű PVC fenék kamara védőhuzatban, az alsó részen PVC bevonattal megerősítve, igy növelve az ellenállóságát. Felszerelés: magasított ülés háttámlával,  oldalsó evező tartók, orr és far hullámkötény cipzárral és csomagrögzítő zsinórral. Technikai jellemzők: tengeri és csendes vízi természetjárásra alkalmas, könnyen manőverezhető. Tartozék:1db  PVC zsák, nyomásmérő, javító szett és használati utasítás.

Kétszemélyes (2+1) stabil és ellenálló kajak, kenuként is használható. Alkalmas a folyóra és a tengerpart szélére is. A két oldalsó kamra és a felfújható padlózat jó menet tulajdonságokat és stabilitást biztosít a hajónak. A vízelvezetésnek köszönhetően a hullámokban is biztonságban érezheti magát, az ülés kényelmes. a hajó szélén végi "D" alakú gyűrűk vannak elhelyezve a mentő kötél számára (a kötél nem a csomagolás része).   A hajó része egy vízhatlan tartály is. Súlya 15 kg, ideális akár rep. gépi transzportra is. Méret: 363 x 89 cm. Csomag mérete: 76,5 x 25 x 46,5 cm. Teherbírás: 230 kg. A csomagolás tartalmazza manométert és táskát is.

Adatok
Cikkszám
204704
Hasonló termékek