Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk   Üzletek   Elérhetőség 

Stabilizátor Stingray XRIII-Junior 25-75 LE
Stabilizátor Stingray XRIII-Junior 25-75 LE
89 890 Ft

Stabilizátor Stingray XRIII-Junior 25-75 LE

Hajómotor kavitációs lemezére szerelhető stabilizátor.
A Stingray stabilizárorai a valaha készült legjobbak a világon. Nemcsak azért, mert fúrás nélkül gyorsan felszerelhetőek, hanem mert egyedi forma kialakításukkal a legjobban látják el feladatukat. Látványos megjelenésük és izgalmas színviláguk mellett számottevően csökkentik az üzemanyag fogyasztást, növelik a sebességet, stabilabbá teszik a hajó irányát és haladását.
Remekül viselkedik minden olyan test esetében, amely nehezebben jön siklásba. Így jó szolgálatot tesz gumihajókon, RIB testeken.
Szintén segítséget jelent a könnyű, túlmotorizált testeken, ahol a motor sokáig égnek emeli a hajót, mert a stabilizátorral hajója hamar felveszi ideális siklási helyzetét.
A stabilizátor nem csak lenyomja a csiga által keltett forgó vízsugarat, de össze is tartja azt, hajója nagyobb sebességgel, hatékonyabb gyorsulással haladhat.

A Stingray Starfire a legtöbb külmotorra vagy Z-tribes belmotor hajtóműre felszerelhető, kivéve az egyedi kialakításokat.

Előnye:
csökkenti a fogyasztást
egyenesebb haladási irányt biztosít
kitűnő kormányozhatóságot nyújt alacsony sebességnél is
megnöveli hajó stabilitását
csökkenti a kavitációt
maximális test kiemelést biztosít

Használható 25 - 75 LE között

Felszerelése ennyire egyszerű:


 

 

Figyelem! A raktáron nem levő termékek ára a forint árfolyam ingadozása, a folyamatos árváltozások, és a kiszámíthatatlan szállítási költségek miatt csak tájékoztató jellegű. Készleten nem lévő termék rendelése esetén, kérem, egyeztessen budapesti üzletünkkel.

Cikkszám
084100
Rendelésre
89 890 Ft
Adatok
Cikkszám:
084100
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek