Vízhatlan tasak Loksak L-ALOK3-3X6 szóló darab

VAN
Raktárkészlet:
Vízhatlan tasak Loksak L-ALOK3-3X6 szóló darab
Cikkszám
089958
Várható kézbesítés ideje

14 óráig leadott rendelés és raktáron levő termék esetén.

2021.09.21
Elérhetőség
Budapesti üzletben azonnal átvehető
1 590 Ft
L-ALOK3-3X6 LOKSAK aLOKSAK vízhatlan tasak, 1 db (mobiltelefonokhoz)

-60 m-ig vízálló -100% védelem: víz, pára, homok, hó, szagok ellen
-érintőképernyő használható
-hangot nem gátol
-belső méret: 760 x 135 mm
-külső méret: 858 x 162 mm
-újrahasznosítható anyagból készült

A gyártó 200 nyitás-zárás ciklusra vállalja a vízzáróságot 60 m mélységig. Kisebb vízmélység, ill. pára - hó - por esetén a tapasztalatok szerint több (tíz-)ezer használat után is problémamentesen véd. Minden zárásnál duplán kell végigsimítani a záróélt, utána a tasakot kézzel összenyomva (a benti levegőt összesűrítve) ellenőrizni a nyomástartást. Ha a levegőt kinyomtuk zárás előtt (pl. térkép behelyezése esetén), akkor kis várakozás kell a szivárgásmentesség ellenőrzéséhez.


FONTOS TUDNIVALÓK

 

A LOKSAK tasakok csak akkor vízállóak, ha a következő módon veszi használatba: 

 

Az első használat előtt tesztelje úgy, hogy csak egy kevés levegőt zárjon a tasakba, a simítózáron csúsztassa végig ujjait, a zár sima, gyűrődésmentes legyen.

 

Merítse egy vízzel telt edénybe, majd finoman nyomkodja meg minden oldalról. Ha vékony buborékoszlopot lát, akkor a tasak nem megfelelően vízzáró. Ismételje meg a tesztet, hogy bebizonyosodjon, hogy a tasak sérült-e. l-la a termék az első használat előtt hibás, akkor lépjen kapcsolatba a LOKSAK Inc.-vel, a forgalmazóval vagy az értékesítő üzlettel, hogy a sérült terméket kicserélhesse. Távolítsa el a levegőt a tasakból.

 

FIGYELMEZTETÉS: a LOKSAK tasakok strapabíróak, de nem elpusztíthatatlanok. A simítózár hajlékonysága elengedhetetlen a hermetikus záráshoz, a strapabíróság megőrzéséhez. A tasak három szabadalommal rendelkező simítózárát a Nemzetközi Búvár Iskola hitelesítette, 60méter/200láb mélységig szivárgásmentes.

 

Ha lőszert tart a tasakban, akkor MINDENKÉPPEN helyezzen illékony korrózió gátlót (VCI) mellé. Fegyver és lőszer tárolásakor gondoskodjon a bezárt levegő páramentességéről (pl.: silica gel). A légmentes simítózáron folyadék ill. gáz nem hatol át.

 

AZ ELHASZNÁLÓDOTT TASAKOT CSERÉLJE ÚJRA!

Ne tegye ki túlzott hőterhelésnek!

 

Jótállás: a LOKSAK tasak nem elpusztíthatatlan, használja óvatosan. Nem vállalunk felelősséget a tasakba helyezett eszközért. Ne tegye ki extrém hőhatásnak. A termék nem nyomástartó tasak. A felhasználó a saját felelősségére kockáztatja a tasakba helyezett eszközt, terméket. A felhasználónak követnie kell minden használatba vételi és használati utasítást, az elhasználódott tasakot pedig szükséges újra cserélni. A gyártó ill. a forgalmazó nem térít mg egyetlen helytelen használatból vagy elmulasztott tesztből eredő kárt sem. Nézze meg a gyakori kérdéseket a gyártó honlapján: wwrw.loksalc.com/faq-main 

 

LOKSAK® és OPSAK® termékjellemzői:

• Víz-, por- és légmentes záródás: ha lezárta, a LOKSAK és OPSAK 100%-osan hermetikusan záródik. A szabadalmaztatott technológia a folyékony veszélyes hulladék tárolására lett kifejlesztve.

• Biztonság: a tasakok megfelelnek a FDA/NSF szabványoknak (Élelmiszer- és Gyógyszerhatóság/Nemzeti Tudományos Alap)

• Strapabíró: a 0,15 mm vastag fólia jobban ellenáll alacsony hőmérsékletű ridegtörésnek (-51 °C) mint a PVC. Az OPSAK kiemelkedően magas hőmérsékletnek is ellenáll (77°C) A tasakok egyaránt légmentesen és vízmentesen visszazárhatóak.

• Könnyű használat: egyszerűen nyitható és zárható

• Flexibilis: a tasak alkalmazkodik a behelyezett eszköz alakjához, anyaga vékony és ellenáll a szétrepülő szilánkoknak

• Ökológiai megújulás: a hosszan használható tasakok teljes mértékben lebomló anyagból vannak. Kevesebb tasak használata kisebb terhelést jelent a környezetre.

• Sokoldalú: a tasak egyaránt alkalmas aktív felhasználásra és hosszantartó tárolásra

• Szabadalmaztatott technológia: a tasak öt szabadalommal védett megoldást alkalmaz

• Független teszteknek alávetve: a Nemzetközi Búvár Iskola által hitelesítve 60 méterig szivárgásmentes
Adatok
Cikkszám
089958
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!