Calmera

A Calmera típuscsalád a piac ez évi új szereplője. Olyan horgász és szabadidős csónakok mutatkoznak be, amelyek komoly hiányt pótolnak. Elsődleges szempont a felhasználó igénye. Nincs 100 egyforma széria modell, mindenkinek egyedi lehet a hajója a szükséges kiegészítők felszerelésével.
A csónakok nagy mérete tisztességes anyagmennyiséget sejtet, és ez így is van. Itt ismeretlen a nagy padlófelületek huppogása, a kellően vastag anyag komoly merevséget ad, a padló deszkázatot nem igényel. Kifejezetten "küzdőtér" jellegű a beltér, még ülőpad sem bontja meg a hatalmas belteret. A csónak kétrétegű padlózata több mint 0,2 köbméteres légkamra, ami nemcsak komoly felhajtó erőt jelent, de elsüllyeszthetetlenné teszi a csónakot. A hátsó pad alja tolóajtós tároló rekesz (Max és Lux), vagy nagy méretű pakoló felület (alapmodell), ami egyúttal hatalmas ülőfelületet biztosít a kézi karos motort vezető tulajdonos számára. Az orr tároló belterében akár egy komplett kötlező felszerelés csomag is elfér. A csónak belsejében igény szerinti típusú és mennyiségű ülés helyezhető el, de hatalmas terület van egy kormányállás, vagy akár ágy számára is.
A csónak 2 fővel 10 lóerős motorral siklásba hozható, a komolyabb teljesítményt igénylők számára nagyobb motorral, egyedi hajóként tudjuk vizsgáztatni.
A járművek rendkívül stabilak, remek siklási tulajdonságokkal rendelkeznek, a felhajtó erőről a dupla padló remekül gondoskodik.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: