HELIX G1

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Egyéb termék adatok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

A 2015. Fehován már megtekinthető, és kipróbálható volt a Humminbird újdonsága, a HELIX család első sorozata, az 5-ös. Azóta már rengeteg eladott készülék bizonyítja, jó úton járnak a Humminbird-nél. Évek óta fej-fej mellett küzd a két nagy gyártó, a Lowrance és a Humminbird, ki tud szebbet, jobbat, megfizethetőbbet a piacra vinni. Tény, annak ellenére, hogy a Humminbird hozta ki először a piacra a fotografikus képet és az oldallátást, az elmúlt két év a Lowrance újításainak kedvezett. De épp itt az ideje a revánsnak, a HELIX nagyot fog szólni, és ismét a Lowrance hajolhat le a kesztyűért.
Már csak azért is, mert nincs megállás. Novemberben piacra került a 7-es sorozat, 2016. tavaszától pedig jönnek a nagyágyúk 9-es, 10-es, és 12-es (col) képernyőmérettel.

Ismerkedjen meg Ön is az új generációval, a HELIX rengeteg modelljével!  Folyamatosan nő a képernyőméret, még szebb és látványosabb lesz a kép, nagyobb a tudás, és szerencsére hegyesebb a ceruza. Igen, az árak tovább estek, talán soha nem volt még ennyire nagy tudású halradar, ennyire jó ár-érték aránnyal a piacon.