Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk   Üzletek   Elérhetőség 

FishHunter

Az informatika korát éljük. A sebesség iszonyú, az eredmények lenyűgözőek. Még alig vagyunk túl a Deeper okozta meglepetés technológián, már itt is van a Lowrance stílusos válasza, a FishHunter. A recepet a szokásos módon működött. Sikeres gyártóként keress egy számodra érdekes, de korábban kevéssé ismert terméket gyártó nonémes céget, vásárold fel, add a termékhez a nevedet, és a sikert könyveld el. 

Természetesen a dolog nem volt ennyire egyszerű, mert a korábban a kulcs technológiát alkalmazó Fish Hunter termékei vonultattak fel hiányosságokat, így a Lowrance szakemberei teljes fejlesztési sebességre kapcsoltak, hogy a Deeper-rel versenyképes terméket hozzanak létre. A munka meghozta az eredményt, és a lépéselőnyt a Lowrance-nek, most a konkurencián a sor, az ütős válaszlépésre.Miben más, vagy több a FishHunter?

Noha a várható hatótávolság elmarad a Deeper csúcs 90 méterétől, azért a rendelkezésre álló 45-55 méterrel sem kell szégyenkezni a Lowrancnek. 
Újdonság a 3 és 5 sugaras, különleges frekvencián működő 12/16/20 fokos jeladó, és az egyedi, a nagyobbik modellben elérhető látványos, három dimenziós képalkotás.

A radarok mind okos telefonon, mind tableten remekül működnek, a két legnépszerűbb platformon, a szükséges alkalmazás ingyenesen letölthető a iOS-ban, vagy a Google Play-ben.

A szettben magyar nyelvű leírás, egy készülék tartó tasak, egy vízhatlan telefon tartó tok, kötél a vontatáshoz ( kb 3 m) és persze USB-s és hálózati töltő található.

Képek és videó az újdonságról: