Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk   Üzletek   Elérhetőség 

Mercury Optimax

Nagy teljesítmény könnyedén, kompromisszum nélkül. Nincs injektoros motor amely több tapasztalattal, teszttel, eredménnyel rendelkezne mint a Mercury OptiMax motor család.
Ez nem meglepő hiszen minden kategóriában vezet az OptiMax a teljesítmény, üzemanyag fogyasztás és megbízhatóság terén. Az OptiMax továbbra is a legjobb választás, ár-érték tekintetében pedig lista vezető.


8termék 18
8termék 18

Az osztály legjobb üzemanyag fogyasztása 
Az innovatív fejlesztésnek köszönhetően, az OptiMax ultimátum nélkül leszorította az üzemanyag fogyasztást. Több megtett kilométer – kisebb költség.

Könnyed, kompakt design 
Az OtiMax motorcsalád büszkélkedhet a legjobb teljesítmény-motor tömeg arányra. Ez nagymértékben hozzájárul a nagyobb végsebességhez és az alacsony fogyasztáshoz. Nagyszerű választás minden típusú hajóhoz.

Vezető korrózióvédelem 
Az Optimax tengeri használat során is megállja a helyét, köszönhető ez a sok rozsdamentes acélnak és a felhasznált egyéb korrózióálló anyagnak.

Kiváló tulajdonságok a gondmentes hajózásért 
Az OptiMax motor vezérlését a Motorola vezérlőegység (PCM) végzi, amely olyan intelligens megoldási révén, mint a SmartCraft és az Engine Guardin még élvezetesebbé és biztonságosabbá teszik a hajózást.

A bevált hajtóműház és a hidrodinamika 
Nincs olyan motort gyártó cég melynek több ismerete lenne a hidrodinamikáról és a hajtómű disagne-ról. Megbízhatóság, teljesítmény, könnyű kezelhetőség és verhetetlen sebesség – a legjobb választás.