Deeper PRO+ Wifi-GPS okos halradar

VAN
Raktárkészlet:
Deeper PRO+ Wifi-GPS okos halradar
Cikkszám
013511
Várható kézbesítés ideje

14 óráig leadott rendelés és raktáron levő termék esetén.

2021.09.28
Elérhetőség
Budapesti üzletben azonnal átvehető
78 990 Ft

Ugorj szintet a horgászásban a Deeper PRO+, a bedobható, GPS-képes, Wi-Fi halkeresővel. Még nagyobb teljesítmény, több funkció, kiemelkedő bedobási tartomány és hihetetlen szkennelési mélység. Korábban elképzelhetetlen szkennelési és térképkészítési lehetőségek akár parton, csónakról, kajakról, vagy jégen horgászik; olyan tudásod és kapásod lesz, mint egy profinak.

Részletek

Csak dobd be a szonárt, húzd vissza és hozz létre egy részletes, valós idejű térképet okostelefonod képernyőjén! A Deeper PRO+ az egyetlen olyan kapható halradar, amely képes mélységmérős feltérképezésre a partról.

 

 A PRO+ akár 100 méterre is bedobható, hiszen hatótávolsága nagyobb, mint bármely másik bedobható halradarnak. Használd a széles szkennelési sugarat (90 kHz 55°), hogy nagy kiterjedésben lefedje a területet, majd válts át a szűk sugárra (290 kHz 15°) a részletes szkennelés érdekében.

 

A PRO+ egészen 80 m mélyen is képes leolvasni - ez 30 méterrel mélyebb, mint amire bármelyik másik vezeték nélküli halradar képes. Mostantól a halaknak többé nincs hová bújniuk.

 

A PRO+ erős, kétsugaras jeladója másodpercenként 15 leolvasást küld, megbízható és pontos eredményt adva, a csupán 2,5 cm-es (1 col) célpont megkülönböztetési értékének köszönhetően. A Wi-Fi kapcsolata akár 10-szer gyorsabb a Bluetooth kapcsolatnál, így valós idejű adatot és könnyed keresést nyújt számunkra.

 

 

Emeld magasabb szintre a horgászatodat a Fish Deeper App fejlett szolgáltatásaival

 

A halakat ívek jelölik a kijelzőn, láthatóak a csalik, és a halakhoz ikonokat tehetünk mélységi és méreti címkével ellátva.

 

Behatárolhatod a szerkezetet és növényzetet, láthatod a meder körvonalát, keménységét és egyenletességét.

 

Már a szkennelés első pillanatától legyél tisztában a mélységgel és a víz hőmérsékletével.

 

Osztott képernyős feltérképezés és szkennelés. Megjelölheted a halakat, és láthatod a növényzetet feltérképezés közben.

 

 

Elemezd az eredményeket a parton, a kajakodban vagy a jégen

 

Kajakos horgászat

 

A legokosabb választás a halradarok közül, a Deeper PRO vezeték nélküli, másodpercek alatt telelpíthető és erőteljes szekennelés és GPS térképezést nyújt.

 

Csónakos horgászat

 

Bármilyen csónakból használhatod a Deeper PRO-t keresésre, vagy dobd be akár 100 méteres távolságra, hogy feltérképezd a nehezen megközelíthető helyeket a legkevesebb nehézséggel.

 

Lékhorgászat

 

A PRO funkciói között találhatunk zoom-ot, emellett egy szuperkönnyű és pontos szonár 1,3 cm-es (0,5 col) célpont megkülönböztetési értékekkel, a lékhorgászat tökéletes kiegészítője.

 

Parti horgászat

 

A PRO egy lenyűgöző eszköz parti horgászatra is, segít megtalálni a legjobb helyeket és azt, hogy hol és milyen mélyen rejtőzködnek a halak. A Deeper PRO hű társad lesz!

 

Szkennelés és feltérképezés a PRO+ segítségével

 

1. Párosítsd telefonoddal vagy tableteddel másodpercek alatt

2. Keress csónakból/kajakból, szkennelj és hozz létre térképeket

3. Dobd be a szonárt a szkenneléshez, vagy használd lékhorgászathoz

4. Nézd meg a szkenneléseidet és térképeidet számítógépeden vagy más eszközödön

 

Nézd meg a Deeper-t használat közben

 

 

 

Adatok
Cikkszám
013511
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!