Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk   Üzletek   Elérhetőség 

Zebco Rhino DX 68V
Zebco Rhino DX 68V
167 890 Ft

Zebco Rhino DX 68V

HAMAROSAN ELÉRHETŐ!

Bemutatjuk a piacon jelenleg kapható egyik legerősebb elektromos motort a 12V-os kategóriában. Újdonsága az előző modellekhez képest a megnövelt teljesítményen felül az elektromos pontok saruszemes csatlakozása, ami pontosabb és biztonságosabb kapcsolatot létesít a korábbi csúszósarus rendszerrel szemben. Továbbá helyet kapott a motor fején egy nagy méretű kijelző, amin nyomon lehet követni az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjét még terhelés alatt is, ami az előző modellekben szintén nem volt lehetséges. Ezek mellett látható a sebesség aktuális tartománya is egy skálán, szintén a kijelzőn.

Összeségében a Dx kategória rendkívűl egyszerű felépítésű motor, amiből megbízhatósága is ered, így hű társ lehet minden csónakos horgász számára.


 

 

Figyelem! A raktáron nem levő termékek ára a forint árfolyam ingadozása, a folyamatos árváltozások, és a kiszámíthatatlan szállítási költségek miatt csak tájékoztató jellegű. Készleten nem lévő termék rendelése esetén, kérem, egyeztessen budapesti üzletünkkel.

Cikkszám
9927068
Rendelésre
167 890 Ft
Részletek
  • TECHNIKAI ADATOK: súly 10kg, 12V, 79cm tengely hossz, rozsdamentes acél tengely, 2100kg max. csónak súly, tolóerő 68 lbs 500W-nál
  • FUNKCIÓK: ez az elektromos külső motor fokozatmentes sebességállítással rendelkezik a kihúzható nyélen, egy részletes kijelző mutatja a fontos működési adatokat
  • BIZTOS, KÉNYELMES ÉS EGYSZERŰ: gombnyomással kibillenthető, a propeller merülési mélysége és a kormányzási erő fokozatmentesen beállítható.
  • IDEÁLIS HASZNÁLAT: vitorláson, gumicsónakon, kenun és horgász csónakon

 

 

TERMÉK INFORMÁCIÓ
cikkszám:9927068Magasság:14cm
EAN:Szín:fekete
csoport:Csónakok és tartozékaikTartalom:1db.
Márka:RhinoMotor:brush motor
Család:Rhino MotorMax. csónak súly:2200kg
Hossz:106cmVolt:12
Tr.-Hossz:112cmAkku kábel hossza:2m
Súly:11kgTengely hossz:0.79m
Szélesség:49cmSebességek:Vario
Adatok
Cikkszám:
9927068
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek