Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk   Üzletek   Elérhetőség 

Napelemes akkutöltő rögzítőkészlettel és töltésvezérlővel 12V/20W ENC

Ezt a 20 W teljesítményű, szuper-vékony, flexibilis, teljesen víz- és időjárásálló napelemet szélsőséges körülmények közötti használatra tervezték. A sós tengervíznek is ellenáll, a panel UV álló anyagból készült, felülete lépésálló.

 

 

Figyelem! A raktáron nem levő termékek ára a forint árfolyam ingadozása, a folyamatos árváltozások, és a kiszámíthatatlan szállítási költségek miatt csak tájékoztató jellegű. Készleten nem lévő termék rendelése esetén, kérem, egyeztessen budapesti üzletünkkel.

Cikkszám
STPVF-RT-020MA
Rendelésre
Részletek
Ezt a nagyteljesítményű, szuper-vékony, flexibilis, teljesen víz- és időjárásálló napelemet szélsőséges körülmények közötti használatra tervezték. Teljesen vízálló (a sós tengervíznek is ellenáll), a panel UV álló anyagból készült, így ellenáll az erős napsugárzásnak és felülete (korlátozottan) lépésálló.Használható kishajókon, csónakokon, camping- és karaván-autókon, lakókocsikon akár állandóan rögzített módon, akár hordozhatóan. (A napelem-panel a négy sarkán kialakított (gumibetétes) lyukaknál csavarokkal rögzíthető.)A panel kialakítása olyan, hogy (korlátozottan) flexibilisen hajlítható, így a hajók, járművek enyhe görbülettel rendelkező felületeire is rögzíthető. Kiválóan alkalmas akkumulátorok folyamatos töltésére. Használható elektromos kerítések (villanypásztorok) energia-ellátására is.A napelem egy beépített kapcsoló-diódát is tartalmaz, ami megakadályozza, hogy sötétben az áram iránya megváltozzon és az akkumulátor lemerüljön.
Adatok
Cikkszám:
STPVF-RT-020MA
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek