Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk   Üzletek   Elérhetőség 

Víz alatti optika

Beszéljünk feketén-fehéren! Végre színes a valóság.

Ha már unja a halradarozást, vagy még mindig nem barátkozott meg a digitális jelek becsapós világával, hát itt az új lehetőség. Lásson a halak szemével, de még inkább a sajátjával! Megérkeztek új víz alatti optikáink, melyek már tényleg a valós vízi világot közvetítik Ön felé. A ledes és infrás megvilágítású optikák leúsznak a halak közé, és a valós képet színesben mutatva, szinte természetfilmet láttatnak Önnel.

Mindez teljesen megfizethető áron, bárki számára elérhetően.

A különböző modellek különböző szolgáltatásokat nyújtanak Önnek. Az egyszerű kis sárga tv-szerű fekete-fehér képernyős modell a szerényebb igényeket elégíti ki, teljesen elfogadható minőségben, de a színes csúcskészülék olyan tulajdonságokkal ajándékozza meg tulajdonosát, mint a lcd televízió minőségű kép, vagy a víz alatt automatikusan körbeforgó optika.
A látótávolság miatt sem kell aggódnia. Noha a vizek zavarossága erősen befolyásoló tényező, az optikák ledes és infravörös világítása megbirkózik ezzel a kihívással is, és hála az egyre tisztuló hazai vizeinknek, az élmény szinte minden víztípusnál izgalmas lehet.

A valóságban: