Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk   Üzletek   Elérhetőség 

Akkumulátor ZAP Carbon 80 Ah
Akkumulátor ZAP Carbon 80 Ah
45 900 Ft

Akkumulátor ZAP Carbon 80 Ah

A ZAP SZNAJDER BATTERIEN SA 1925-től indító akkumulátorokat gyárt. A széles körű tapasztalat ötvözi a legmagasabb minőséget és a legmodernebb gyártástechnológiát. A ZAP márkájú elemeket különleges teljesítményelőnyök jellemzik a széles körű alkalmazásokhoz és a modern kialakításhoz. Ismertek az országban és külföldön egyaránt, páratlan minőségük miatt. Minden új megoldást csak alapos és gyakorlati ellenőrzés után használnak fel arra, hogy a termelés ténylegesen javuljon.
A fenti elemek kombinációja teszi a Piastówban gyártott akkumulátorokat megbízhatóvá és megfelel a legigényesebb vásárlók elvárásainak.
A ZAP nemcsak a vezető nemzeti márka, hanem a lengyel technikai gondolkodás és a lengyel tőke eredményei is

Carbon EFB egy új vonal  (Enhanced Flooded Battery) olyan akkumulátor, amely hosszabb élettartamot biztosítanak.
A hagyományos savas akkumulátorhoz képest kétszer annyi ciklikus erősségű, azaz kétszer annyi indításra van tervezve, mint egy hagyományos akkumulátor. Jól működik munka akkumulátorként hajókban, lakókocsikban, és olyan autókban, ahol nagy teljesítményű vevőkészülék van.
Az EFB akkumulátort meghosszabbított erővel tervezték olyan autókhoz, amelyek indító-stop rendszerrel és kiterjedt elektromos telepítésű autókkal rendelkeznek.

 

A Zap Carbon munka akkumulátor előnyei a felhasználó számára:

- növeli a termelékenységet
- ideális START STOP rendszerhez is
- 100% karbantartásmentes
- modern dizájn
- ergonomikus fogantyú


 

 

Figyelem! A raktáron nem levő termékek ára a forint árfolyam ingadozása, a folyamatos árváltozások, és a kiszámíthatatlan szállítási költségek miatt csak tájékoztató jellegű. Készleten nem lévő termék rendelése esetén, kérem, egyeztessen budapesti üzletünkkel.

Cikkszám
96010
Rendelésre
45 900 Ft
Részletek
Kapacitás 80 Ah
Indítóáram  750 A
Feszültség 12 V
Saru elrendezés Jobb+
Start-stop akkumulátor Igen
Hossz 315 mm
Szélesség 175 mm
Magasság 175 mm


 

Felépítés:
• 3Dx technológiával készült vastagabb elektródák alkalmazása,
• „START-STOP” rendszer,
• „Fire Protection” tűzvédelem,
• elektródaanyagok beiktatásával innovatív módszerének megvalósítása,
• fedélbe integrált fogantyúk,
• magas korrózióállóság speciális kezelésű műanyag ólomszalagnak köszönhetően, azaz: 6-szoros hengerlés + 7. kalibrálási fokozat,
• kiváló töltéselfogadhatóság a karbon adalékok alkalmazása következtében,
• pozitív lemez védett.

Előnyök:
• sokkal jobb üzemi paraméterek részleges töltés és mélykisütés tekintetében a hagyományos savas ólom akkumulátorokhoz képest,
• megnövelt ciklikus tartósság az innovatív technológiának köszönhetően, amely javítja az elektródaanyagok tapadó képességét,
• megnövelt indítási kapacitás,

• a szivárgásmentesség elektrolit,
• legmagasabb használati biztonság,
• fokozott szulfatációs ellenállás,
• magas és alacsony hőmérsékletekkel szembeni ellenállás,

• teljes karbantartásmentes.

 

 

 

A ZAP SZNAJDER BATTERIEN SA 1925-től indító akkumulátorokat gyárt. A széles körű tapasztalat ötvözi a legmagasabb minőséget és a legmodernebb gyártástechnológiát. A ZAP márkájú elemeket különleges teljesítményelőnyök jellemzik a széles körű alkalmazásokhoz és a modern kialakításhoz. Ismertek az országban és külföldön, páratlan minőségük miatt. Minden új megoldást csak alapos és gyakorlati ellenőrzés után használnak fel arra, hogy a termelés tényleges javulása.
A fenti elemek kombinációja teszi a Piastówban gyártott elemeket megbízhatóvá és megfelel a legigényesebb vásárlók elvárásainak. A ZAP nemcsak a vezető nemzeti márka, hanem a lengyel technikai gondolkodás és a lengyel tőke eredményei is

Carbon EFB egy új vonal elemek ZAP Sznajder Batterien SA Rövidítés EFB (Enhanced Flooded Battery) olyan akkumulátort hosszabb élettartamot biztosítanak. Szempontjából az építési használ egy nagyobb tartály elektrolit lemez ólom ötvözet, kalcium-és ón, és kétoldalú szeparátorok mikroszálakból a polietilén és poliészter. A hagyományos savas akkumulátorhoz képest kétszer annyi ciklikus erősségű, azaz kétszer annyi indításra van tervezve, mint egy hagyományos akkumulátor. Jól működik olyan autókban, ahol nagy teljesítményű vevőkészülék van. Az EFB akkumulátort meghosszabbított erővel tervezték olyan autókhoz, amelyek indító-stop rendszerrel és kiterjedt elektromos telepítésű autókkal rendelkeznek.

Adatok
Cikkszám:
96010
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek