Új jelszó kérése

Vásárlási feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a BEOCIA Kommunikációs és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1107 Budapest, Mázsa tér 5-7. ; cégjegyzékszám: 01-09-942529; adószáma: 22764256-2-41; pénzforgalmi száma 11721026-20313816;  elérhetőségek (info@beocia.hu);a továbbiakban: Szolgáltató) által nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Vásárló) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek). 

1. Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte

1.1. A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a www.trinexus.hu weboldalon (a továbbiakban: Weboldal) található elektronikus piactéren (a továbbiakban: (Trinexus Aqua Webshop) keresztül történik. Továbbá jelen ÁSZF hatálya kiterjed minden olyan kereskedelmi ügyletre Magyarország területén, amely jelen szerződésben meghatározott Felek között jön létre. 
 
A Trinexus Aqua Webshopban történő vásárlást az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (”Ektv.”) szabályozza, azzal, hogy a jelen ÁSZF-el az Ektv. 5.§ (2) és a 6.§ (1)-(2) bekezdéseiben foglaltak szerinti tájékoztatást megadta a Szolgáltató. 
 
1.2. A Trinexus Aqua Webshopban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon. Az oldalainkon található képek  nem minden esetben tökéletesen azonos a forgalomba került termék képével. A képek mintának tekintendők, az eltérésekért semmilyen felelősséget nem vállalunk, de törekszünk rá, hogy a termékképek lehetőség szerint a valóságot tükrözzék. A termék az esetleges képtől való eltérés ellenére a leírásban közölt tulajdonságoknak és funkcióknak megfelel.


1.3. A Trinexus Aqua szolgáltatásait bármilyen természetes és jogi személy jogosult igénybe venni, amennyiben a Weboldalon érvényesen és sikeresen regisztrálja magát, továbbá magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglaltakat. 
 
1.4. A Felek közötti szerződés a megrendelő adatlap valamennyi kötelezően kitöltendő mezőjének kitöltését és a beírt adatok ellenőrzését követően, a Kosár tartalmának megrendelése ikonra kattintás megerősítésével jön létre. A Felek között ily módon magyar nyelven létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, a Szolgáltató azt iktatja, és azt a hatályos jogszabályi előírások által előírt időtartamig őrzi. Felek között létrejött azon kereskedelmi ügylet (pl.: megrendelések leadása) is szerződésnek minősül, amelyet a Vásárló a Szolgáltató ügyfélszolgálatán keresztül bonyolít (írásban, személyesen vagy telefonon). A szerződések tartalmáról a Szolgáltató a Vásárló írásbeli kérésére tájékoztatást nyújt. 
 
1.5. Ügyfélszolgálat: BEOCIA Kft. 
Ügyfélszolgálati iroda helye: 1107 Budapest, Mázsa tér 5-7.
Ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje: (hétfőtől péntekig: 09.00-17.00) 
Telefon: +36 (1) 278 0990 (hétfőtől péntekig) 
Telefax: +36 (1) 278 0989  
Internet cím: www.trinexus.hu;  
E-mail: info@trinexus.hu 

2. Regisztráció

2.1. A Főoldalon található Regisztráció menüpont alatt, az ott található adatlap kitöltésével kerülhet sor a regisztrációra. 
 
2.2. A Szolgáltatót a Vásárló által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli. A Szolgáltatót nem terheli továbbá felelősség az abból adódó károkért, ha a Vásárló a jelszavát elfelejti, vagy az illetéktelenek számára bármely nem a Szolgáltatónak felróható okból hozzáférhetővé válik. 
 
2.3.  A Beocia Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a megrendelő adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse.

3. Megrendelés

3.1 A webshop szolgáltatás területi hatálya:
A Szolgáltató által fenntartott adathálózati kezelői felület az adathálózat (Internet) sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. A Beocia Kft. jelenleg Magyarország, Románia és Szlovákia területére címzett megrendeléseket fogad el.
 
3.2. Az oldalon feltüntetett termékleírások és árak tájékoztató jellegűek. A vásárolt áruk lényeges tulajdonságait, jellemzőit, az áruk használatára vonatkozó utasításokat a konkrét árucikk információs oldaláról, illetve a termékhez mellékelt használati utasításból lehet részletesen megismerni. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot az esetleges elírásokból, rendszerhibák következtében megjelenő, téves információ közlésből eredő felelősségének teljes kizárására. Ha a vásárlás előtt az áruval kapcsolatban kérdése merülne fel, ügyfélszolgálatunk vagy üzleteink készséggel állnak rendelkezésére. Az általunk forgalmazott termék – ahol ezt a jogszabályok előírják – használati utasítását az áruhoz mellékeljük. Ha véletlenül nem kapná kézhez az áruval együtt a kötelező használati utasítást, azt azonnal – mielőtt az árut használatba veszi – jelezze vevőszolgálatunknál, hogy pótolhassuk. Amennyiben a Webshopunkban található bármely áru minőségével, alapvető tulajdonságával, használatával, használhatóságával kapcsolatban, a portálon közölteknél több információra van szüksége, kérjük, forduljon bizalommal vevőszolgálatunkhoz. Vevőszolgálatunk adatait az 1.5 pontban találja. 
 
3.3. A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett bruttó ár, amely az általános forgalmi adót tartalmazza. A termékek vételára nem tartalmazza a kiszállítás költségét, de a kosár tartalma, a szállítási mód kiválasztása után megjeleníti azt. Törzsvásárlói kártyával rendelkező ügyfeleink, amíg a rendszer nem ismeri fel automatikusan kártyaszámukat, kedvezményigényüket visszaigazoló levelünk megválaszolásával jelezhetik, kártyaszámuk megküldésével. A 0,- (nulla) forintos terméket ára tájékoztató jellegűek, a valós ár a termék felszereltségétől függően kerülk kiszámításra!
A "Készlethiány" jelzéssel ellátott termékek a bolt belistázott termékei, de feltételezhető beszállítói nehézségek miatt aktuálisan nem szállíthatóak. A termék ettől függetlenül megrendelhető, de annak ára eltérhet a megjelenítettől. Aktuális árat és szállítási határidőt csak a beszállító megerősített visszaigazolása után tudunk adni. 
 
3.4. A Szolgáltató a megrendelt és raktáron lévő árut a megrendelést követő második munkanapon 9 és 17 óra között adja fel szállítmányozó cég igénybevételével, aki azt 24 órán belül kézbesíti. Ha az adott megrendelés értéke eléri a 50.000 (ötvenezer) forint összeget, súlya pedig nem haladja meg a 40 kg-ot, a házhozszállítás ingyenes. Meghatározott időpontra, órára történő kiszállítást nem áll módunkban vállalni. A 50.000 (ötvenezer) forint összeget el nem érő megrendelések esetén a fuvardíjat a Vásárló viseli oly módon, hogy a bruttó 1.800,- (egyezernyolcszáz) Ft fuvardíj a számlában feltüntetésre kerül. Különlegesen nagy tömegű áru esetén (pl. akkumulátorok) a szállítási költségek a következők:
20 - 30 kg   2.300 ft
30 - 50 kg   2.700 ft
50 - 70 kg   3.000 ft
70 - 100 kg 3.500 ft

Bizonyos túlméretes, vagy különleges szállítást igénylő termékek esetében (pl. beüzemelt csónakmotorok) szintén nincs lehetőségünk a teljes fuvarköltség átvállalására, ezért annak egy része átszámlázásra kerül.
Különleges méretű és térfogatú termékek esetében, pl. motorok 15 LE felett, vízi járművek, a házhozszállítás csak egyedi módon valósítható meg. Ezen termékek átadását budapesti központunkban biztosítjuk, de ha mégis szállítási igénye lenne, szívesen teszünk Önnek ajánlatot. Amennyiben ilyen terméket rendel, munkatársunk még a szállítás előtt felveszi a Vásárlóval a kapcsolatot.
Amennyiben a megrendelés 50.000 (ötvenezer) forint értékhatár fölött van, de a szállítmány értéke nem éri el ezt az összeget abból adódóan, hogy valamely megrendelt tétel nincs raktáron, a rendelés kiszállítása Vásárlóink számára ingyenes lesz. A fennmaradó tétel(ek) kiszállítása (az áru beérkezése után) abban az esetben történik  ingyenesen, ha azt Vásárlónk következő megrendelésével együtt szállítjuk, és a két megrendelés összértéke eléri a 50 ezer forintos határt. Szlovákiába, Romániába történő szállítás esetén a futárdíjak eltérőek az itt feltüntetett költségektől! Kérjük érdeklődjön munkatársunknál.
 
3.5 A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. A Vásárló a fentiektől (saját szállítóeszköz vagy szállítmányozó cég igénybevétele) eltérő egyéb szállítási módokat is megrendelhet, de ezek igénybevétele esetén a fenti díjmentesség, illetve kedvezményes fuvardíj nem alkalmazható. 
 
3.6. A Weboldalról megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webshop felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a Vásárló elállhat vásárlási szándékától. Szolgáltató ugyanígy fenntartja a jogot, hogy a tőle független okból téves áron megjelenő termék esetén, az előzőek szerint járjon el, felelősség vállalás nélkül. (Pl. a beszállítók által esetlegesen nem közölt, raktáron nem lévő termékek megváltozott ára esetében).
A Szolgáltató honlapján található termékek nem minden esetben vannak raktáron, és érhetőek el a webshopon keresztül. Az azonnal nem szállítható termékek esetében Szolgáltató köteles a Megrendelővel szállítási határidőt egyeztetni, de semmilyen felelősséget nem vállal beszállítója esetleges késedelmes teljesítéséért.
 
3.7. A megrendelést a Szolgáltató csak regisztrált Vásárlótól és csak akkor fogadja el, ha a Vásárló a megrendeléshez szükséges valamennyi mezőt maradéktalanul kitölti. A Szolgáltatót a Vásárló által tévesen és/vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.
 
Megrendelés módosítása, törlése:
A megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem törölhető. A megrendelés visszavonását a Vásárló a Webshop Kapcsolat menüpontjában megadott elektronikus levelezési címen illetve telefonon teheti meg. A megrendelés visszavonása csak a futárszolgálat részére történő átadás előtt lehetséges.

 3.8. A Vásárló a megrendelés feladásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el. 
 
3.9. Szolgáltató a Vásárló vételi ajánlatának (megrendelésének) megérkezését követően köteles Vásárló részére a vásárlást elektronikus úton (e-mailben) visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az ajánlat elküldésétől számított 48 órán belül Vásárló részére nem érkezik meg, akkor a Szolgáltató ajánlati kötöttsége, illetve Vásárló vásárlási kötelezettsége minden további feltétel nélkül, automatikusan megszűnik. 
 
3.10. A rendelés visszaigazoló e-mail nem ad információt az esetlegesen készleten nem szereplő termékekről, azokat rendelkezésre állástól függetlenül rögzíti. Ez esetben azonban Szolgáltató külön visszaigazolásban köteles a termék várható beérkezéséről tájékoztatást adni.
Ha a visszaigazolásban szereplő szállítási határidő meghaladja a 21 napot, abban az esetben a Vásárló elállhat a Szerződéstől. A Vásárló abban az esetben is elállhat a Szerződéstől, ha a Szolgáltató a visszaigazolásban szereplő időponthoz képest 15 napot meghaladó késedelembe esik a szállítással. Vis major, mint például háborús események, természeti katasztrófa, sztrájk, üzemzavar, hatósági intézkedések, foglalás, vágányzár, beszállítók okozta termeléskiesés bekövetkezése esetén a Szolgáltató mentesül a szállítási kötelezettség és a szerződés szerinti szállítási határidő betartása alól. Ilyen esetben minden lehetőt elkövetünk, hogy a szállítást a lehető legrövidebb időn belül folytassuk.
 
A rendelt termékek helyszíni átvételét munkanapokon 9-18 óráig biztosítjuk, alapesetben Budapesti, lehetőség szerint bármelyik vidéki üzletünkben.

4. Szállítási és fizetési feltételek

4.1. A weboldalon kiválasztott és megrendelt terméket a Szolgáltató a Vásárlónek e-mailben küldött rendelési visszaigazolás után, készleten lévő termék esetén 48 órán belül szállítja ki a Vásárló által a megrendelés során jelzett szállítási címre. A megrendelt terméket a Vásárló előzetes jelzés alapján - személyesen is átveheti a fentebb említett módon és helyszíneken. Esetleges ideiglenes készlethiány esetén, Szolgáltató telefonon egyeztet Vásárlóval az aktuális szállítási feltételekről.
 
4.2. Szolgáltató a munkanapon délután 16 óráig megrendelt készleten levő árut a következő harmadik munkanapon reggel 8 és délután 17 óra között házhoz szállítja szállítmányozó cég igénybevételével. Vásárló köteles az áru átvételére a Szolgáltató fuvarozó Vásárlóval egyeztetett időpontjában. Amennyiben Vásárló az általa megrendelt áru(ka)t másodszori kézbesítéskor sem veszi át a szállítás időpontjában, az esetben Szolgáltató jogosult a megrendelt árut harmadik személy számára értékesíteni, Vásárló pedig köteles a megrendelt áru ellenértékét alapul véve 15% meghiúsulási kötbért fizetni Szolgáltatónak. Abban az esetben, ha a megrendelt árut harmadik személy részére, az áru speciális jellege (pl. egyedi import áru rendelése) miatt nem lehet értékesíteni, a Vásárló köteles az áru visszaszállításának költségét is a kötbér összegén felül megfizetni Szolgáltató részére. 
 
4.3. Sikertelen kézbesítés
Általános kiszállítási határidőnél a Szállító kettő alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását. Ezután a megrendelést a Beocia Kft. érvénytelennek nyilvánítja, törli és meghiúsulási kötbért követel.
 
4.4. Új jogi személy Vásárlók esetében a Szolgáltató kezdetben a szállítással egyidejű készpénzes fizetést alkalmaz, majd az üzleti kapcsolat elmélyülésével a Vásárló kérésére, a Szolgáltató egyedi döntése alapján lehetőség van átutalásra is a megállapított hitelkeret összegéig. Amennyiben egy Vásárlónak lejárt, kifizetetlen számlája van, annak kiegyenlítéséig csak készpénzes fizetésre szolgálja ki a Szolgáltató. Abban az esetben, ha Vásárló ellen csőd-, vagy felszámolási eljárás indul, a Szolgáltató jogosult a további szállításokat csak készpénzfizetés ellenében teljesíteni. Késedelmes fizetés esetén Vásárló jelen szerződés alapján elfogadja, hogy Szolgáltató késedelmi kamatot számol fel.
 
4.5. Vásárló termékmegrendelés esetén köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően mennyiségi és csomagolási hiányosságokra vonatkozó reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni. Sérülésmentes, bontatlan, eredeti szállítmánynak csak az minősül, amit a Szolgáltató szállítója így is ad át. Amennyiben a Vásárló bármi sérülést, eltérést tapasztalna, a szállítmányozó az Ügyfél kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az így keletkezett károkért a szállítmányozót terheli a felelősség, mely számonkérése Szolgáltató kötelessége. A sérült csomagolással érkező megrendelést Vásárló nem köteles átvenni, a visszaküldéssel kapcsolatban költség őt nem terheli.

5. Garancia, szavatosság

5.1. A jótállásra és a szavatosságra a Polgári törvénykönyvről szóló, többször módosított 1959. évi IV. törvényben és az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú kormányrendeletben foglalt mindenkor hatályos rendelkezései az irányadók, azonban erre vonatkozó kifejezett írásbeli kötelezettségvállalás hiányában Szolgáltató nem szavatolja, hogy az áru bármely, a Vásárló által elérni kívánt speciális célra alkalmas. A 72 órás cseregaranciával élhet a Vásárló, ha a rendeltetésszerű használatot a meghibásodás akadályozza. A Szolgáltatónak jogában áll a vásárolt termékkel kapcsolatos jelzett hibát felülvizsgáltatni a szakszervizzel, és abban az esetben, ha a hiba a nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza, a javítási költség a Vásárlót terheli. 
A Vásárlónak 14 napig jogában áll minden magyarázat nélkül a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet - Távollévők között kötött szerződésekről - értelmében a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. A vitás esetek elkerülése végett a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról a Beocia Kft. videofelvételt készít. Portósan, vagy bármilyen más szállítási költséggel terhelt visszárut, Szolgáltató csak abban az esetben vesz át, ha az igazolt garanciális áru visszaküldés.
Bármilyen okból is küld árut vissza Vásárló, annak tényéről a feladás előtt köteles Szolgáltatót telefonon vagy email-ben értesíteni.
Az elállási jog nem vonatkozik a sérült, használt termékekre, az egyedi megrendelések teljesítésére, valamint a végkiárusításra bocsátott utolsó darabokra. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy néhány termékünk a webshopban csak az Ön tájékoztatását szolgálja, releváns képi és szöveges információ megjelenítésével. A termék nem képezi a webshop árukészletét, azt személyes megrendelés esetén értékesítjük, ezért erre a termékre - mivel nem elektronikus vásárlásnak minősül - nem tudunk elállási jogot biztosítani, azaz nem vesszük vissza. Ilyen termék vásárlása esetén a Beocia Kft, munkatársa minden esetben köteles felvenni a kapcsolatot az Ügyféllel, és őt a fentiekről szóban is tájékoztatni."
Elállási jog érvényesítése esetén,  Szolgáltató köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a vásárlónak. Az elállásra nyitva álló 8 napos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette.

6. Egyebek

6.1. A Trinexus Aqua Webshop Linux server alapokon működő információs rendszer, biztonsági foka megfelelő, használata nem jelent kockázatot, azonban javasoljuk, hogy tegye meg az alábbi óvintézkedéseket: használjon vírus és spyware védelmi szoftvereket friss adatbázissal, telepítse az operációs rendszer biztonsági frissítéseit. 
A Weboldalon való vásárlás feltételezi a Vásárló részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását. 
 
6.2. A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a Weboldalra való csatlakozás miatt következett be. A Vásárlót terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége. 
 
6.3. A Szolgáltató a Vásárlók által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. A megrendeléssel és a jelen ÁSZF Elfogadásával együtt a természetes és nem természetes személy Vásárló kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Szolgáltató részére hírlevelet küldjön. A regisztrációból történő törléssel Vásárló visszavonja fenti hozzájárulását. A Szolgáltató a Vásárlók adatait harmadik félnek nem adja ki, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Szolgáltató alvállalkozójaként/közreműködőjeként jár el. A Szolgáltató a Vásárlók adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény mindenkor hatályos rendelkezései szerint jár el. Megadott személyes adatait a Vásárló emailben bármikor megváltoztathatja, illetve törölheti.
 
6.4 A megrendeléshez szükséges adatfelvétel során a Beocia Kft. a következő adatokat rögzíti a Vásárlókról:
A Vásárló azonosításához szükséges adatok:
- Név
- Szállítási cím
- Elektronikus levelezési cím

Választhatóan megadható adatokat:
- Elérhetőségi telefonszáma
- Számlázási cégnév és cím

6.5 A Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan, külön értesítési kötelezettség nélkül módosítani. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A már leadott megrendelésekre a leadáskori ÁSZF irányadó. 

6.6 Szolgáltató a jelen értékesítési felületet kizárólag saját felhasználási célra, kiskereskedelmi értékesítés céljából üzemelteti, viszonteladói, mennyiségi és egyéb felhasználási célra történő áruk vásárlási szándéka esetén közvetlen ajánlatkérési lehetőséget biztosít és kér partnereivel kapcsolatban.
 
6.7. A Szolgáltató áru tulajdonjog fenntartással él mindaddig, amíg Vásárló Szolgáltatótól vagy Szolgáltató megbízottjától (pl.: alvállalkozó áruszállító) átadott-átvett áru(k) Szolgáltató számláján szereplő végösszegét teljes mértékben meg nem fizeti, erre tekintettel a tulajdonjog fenntartás tartama alatt a Vásárló az átvett áru(k) vonatkozásában rendelkezési joggal élni nem jogosult. A tulajdonjog fenntartással szállított áru harmadik személy által történt lefoglalása, illetve végrehajtási vagy felszámolási eljárás alá vonása esetén a Vásárló köteles Szolgáltató tulajdonjogát bejelenteni és erről Szolgáltatót haladéktalanul értesíteni. Vásárló kijelenti, hogy Szolgáltató tulajdon jog igényét nem vitatja és fentiek elmulasztása esetén, felelősséggel tartozik.  
 
6.8 A szerződő Felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő Felek értékhatártól függően a Fővárosi Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat. 
 
6.9. A fentiekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. és a mindenkor hatályos magyar jogszabályok rendelkezései az irányadóak.

Letöltés PDF formátumban.

Felhasználói feltételek

Belépve a www.trinexus.hu oldalra Ön elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

A trinexus.hu webszájton ("lap") található tartalom a Beocia Kft. ("üzemeltető") szellemi tulajdona.
A Beocia Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik


Tilos a Beocia Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül az oldalak tartalmának részben vagy egészben való tárolása, illetve a weboldalak bárminemű sokszorosítása, többszörözése, átmásolása, terjesztése.

A trinexus.hu weboldaláról információkat, értesüléseket átvenni csak a trinexus.hu -ra, illetve a Trinexus Aqua üzletláncra, vagy a Beocia Kft-re való hivatkozással lehet.

A Beocia Kft. ugyanakkor hozzájárul a weboldalainak böngészéséhez, illetve kivonatok kizárólag saját felhasználási célból történő kinyomtatásához. A weboldalak tartalmának mindennemű üzleti célból történő felhasználása tilos. Terjesztési szándékkal történő másoláshoz a Beocia Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.

Az üzemeltető előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A Beocia Kft. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Beocia Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A trinexus.hu domainnév, valamint a "Trinexus.hu" név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a Beocia Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

Adatvédelmi elveink

Társaságunk az Ön adatait titokként kezeli, azt az ön beleegyezése nélkül nem adja ki harmadik személynek, kivéve az általunk választott, szállítást biztosító fuvarozót. A titoktartási kötelezettség nem áll fenn a törvényben tételesen felsorolt esetekben és az ott meghatározott szervek megkeresése esetén.
Cégünk az 1992. évi LXII. tv. rendelkezései szerint jogosult ügyfélnyilvántartás céljából adatokat kezelni. Az adatkezelés keretében társaságunk nyilvántartja az ügyfelek nevét, lakcímét és elektronikus elérhetőségét, amelyeket 1 évig őriz meg. Az adatkezelésért felelős személy neve: Ballai András. Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy az előzőekre tekintettel valamennyi regisztrált, illetőleg cégünkkel szerződéses kapcsolatban álló természetes és nem természetes személy nevét cégünk jogosult kezelni. Az adatszolgáltatás önkéntes, azonban társaságunk csak az előzőekben meghatározott adatok alapján vállalja szerződés megkötését az ügyféllel.

Webáruház készítés