Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk   Üzletek   Elérhetőség 

Cégünkről

Cégünkről

Kedves Látogató!
 
Már lassan 20 éve, még az ezredforduló tavaszán adódott számunkra a lehetőség, hogy vállalkozásunk esélyt kaphasson Önöktől, méltó-e a megszerezni kívánt bizalomra.
Az azóta eltelt több mint másfél évtized és a sok tízezer személyes vásárlás, online webshop rendelésbizonyította be, hogy mindketten, Önök és mi is jól döntöttünk, amikor egymást választottuk.
Üzleti szisztémánk, a Trinexus Aqua Hajósboltok, nevéhez híven arra törekszik, hogy ezt a hármas kapcsolatot, - Önök, a víz és mi -, olyan összhangba hozza, amely nemcsak a felhőtlen vízparti szórakozás lehetőségét biztosítja, de egy olyan utat is kijelöl, amelyen haladva mind többen ismerik meg azt a kalandot, amit a vízre szállás élménye jelent.
 
Hisszük, hogy mindenkiben benne van a vonzalom a víz, a vízpart, az ég és a víz kéksége között lebegő korlátlan szabadság izgalma iránt, és a lehetőség csak arra vár, hogy mindezt bebizonyítsa.
Ehhez szeretnénk hosszú távú, minden esetben olyan személyre szabott segítséget nyújtani, hogy piacképes áraink, szakmai tudásunk, jól képzett, partnercentrikus munkatársaink segítségével ne csak vásárlásával legyen elégedett, de érdeklődő kíváncsiságával és bizalommal kereshessen meg bennünket.

Tekintse meg rövid, 5 perces Youtube bemutatkozó videónkat!
Honlapunk, ízelítő abból, hogyan gondoljuk mi a sporthajózást, legyen szó tengeri hajóútról, vagy csak romantikus csónakozásról.

Minden tevékenységünkkkel az Önök elégedettségére törekszünk, hiszen bizalmuk és az abból fakadó elégedettség mindkettőnk közös érdeke. Ezért dolgoztunk és dolgozunk sokat azon, hogy olyan termékeket juttassunk el Vásárlóinkhoz, amelyek minőségére személyes tapasztalatunkkal vállalhatunk garanciát.

Olyan beszállítókkal dolgozunk, akik szavatolják a minőség rovására soha nem mehető alacsony árakat. Hogy ezt mi is megtehessük Önök felé, igyekszünk egyenesen a gyártóktól vásárolni. Mára már 3 földrész 15 országából importálunk hajózási termékeket, közvetlenül azok előállításának helyszínéről. Így biztosan a legalacsonyabb árat kínáljuk, és ezzel csak maximum versenytársaink elégedetlenek.

Természetesen minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ügyfélcentrikus szemléletünk érvényesüljön amikor honlapunk oldalait nézegeti, de azt a pluszt, amit nálunk tapasztalhat meg, személyesen kell átélnie.

Kérjük, látogassa meg üzleteink valamelyikét, hogy lássa, mire gondolunk, amikor azt mondjuk:
- Mi nem a Vásárlót, hanem Önt várjuk!

Jelszavunk: „Tűzzel vízen át”. Engedje, hogy ez a tűz Önt is elragadja, és a mi révünkön juthasson a kaland azon öröméhez, amit csak a víz és a hajózás nyújthat.
 
Boldogok vagyunk, hogy rendelkezésére állhatunk. Kérdésével, kérésével keressen bizalommal.

Ballai Béla
ügyvezető

KÖZPONTI ELÉRHETŐSÉGÜNK:    

Trinexus Aqua Budapest
1107 Budapest
Mázsa tér 5-7. 


Telelefon: (+36-1) 278-0990
Fax: (+36-1) 278-0989
Mobil: (+36) 70/250-5740

Központi e-mail: info [kukac] trinexus.hu