Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk   Üzletek   Elérhetőség 

Aquajoy csónak műanyag Sissy SYB
Aquajoy csónak műanyag Sissy SYB
584 900 Ft

Aquajoy csónak műanyag Sissy SYB

Kínálatunk legújabb fejlesztésű csónakja. Elsősorban evezős és elektromos hajtásra ideális. Duplafalú építés, szép klasszikus forma, kiváló haladási sebesség érhető el vele akár evezve is, köszönhetően az áramvonalas formának. Jó stabilitás jellemzi.

Ez a csónak 4 személyes. Csónakkölcsönzők kedvelt vízi-járműve. Ausztriában nagyon elterjedt.

Motoros csónakázásra, nagyobb tempójú haladásra is alkalmas, így könnyen megtehetünk vele nagyobb távolságokat. Természetesen horgászatra éppúgy használható, mint egyéb csónakjaink, hiszen a stabilitása kiváló. A test különlegessége a csónak végén található 3 db. szkeg, ami különleges iránytartást biztosít ennek a járműnek.

Ajánlott motorteljesítmény: 5 LE, vagy elektromos hajtás.

A dupla falú építésnek köszönhetően lékesedés esetén sem süllyed el, hiszen a belső héjszerkezet még úszóképes állapotban tartja a csónakot.
Esztétikailag is szép látvány a külső és belső gélezett felület.

A csónak alaptartozéka a 3 db kikötőszem és az evezővilla, valamint a két ülőpad. Az alapanyag üvegszálas poliészter. A csónak többféle színben rendelhető. Az alsó héj általában fehér, a felső rész színes.Méret: 3,7 x 1,33 x 0,5 m
Tömeg: 95 kg

Férőhely:1-4


 

 

Figyelem! A raktáron nem levő termékek ára a forint árfolyam ingadozása, a folyamatos árváltozások, és a kiszámíthatatlan szállítási költségek miatt csak tájékoztató jellegű. Készleten nem lévő termék rendelése esetén, kérem, egyeztessen budapesti üzletünkkel.

Cikkszám
SI-04
Rendelésre
584 900 Ft
Adatok
Cikkszám:
SI-04
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek