Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

Gumiprofil 45 mm szürke GFN
Gumiprofil 45 mm szürke GFN
8 900 Ft

Gumiprofil 45 mm szürke GFN

Ütésálló, merev PVC dörzssín, duralén horonnyal. A Duralene egy új műanyag, melynek egyik sajátossága a rendkívüli ütéscsillapítás, részben molekuláris szilárdságának, de mindenekelőtt rugalmasságának köszönhetően. A Duralene helyettesíti az alumíniumot: deformálhatatlan, törhetetlen, olcsóbb és könnyebb. Felhelyezés előtt a PVC betétet fel kell melegíteni a szokásos eljárással, melynek menetéről kérje kollégáink segítségét.

Ezt a terméket a vízszintes felületek találkozásának elrejtéséhez ajánljuk.

Mérete: 45 mm magas

A gumiprofil felhelyezéséhez a 222031 cikkszámú sín szükséges, melyet teljes mértékben takar a felső gumicsík. Továbbá igény esetén a 223440 vagy 223440W és a 223440G cikkszámú lezáró kupakkal lehet lezárni a profil végét.

A legkisebb rendelhető mennyiség 12 méteres csík. Ezen kívűl elérhető 24 és 48 méteres kivitelben. Az ár 1m-es darabra vonatkozik.


 

Figyelem! A raktáron nem levő termékek ára a forint árfolyam ingadozása, a folyamatos árváltozások, és a kiszámíthatatlan szállítási költségek miatt csak tájékoztató jellegű. Készleten nem lévő termék rendelése esetén, kérem, egyeztessen budapesti üzletünkkel.

Cikkszám
222403
Szín
szürke
Rendelésre
8 900 Ft
Adatok
Cikkszám:
222403
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek