Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk   Üzletek   Elérhetőség 

Plasti Dip gumibevonat átlátszó 3 kg
Plasti Dip gumibevonat átlátszó 3 kg
52 190 Ft

Plasti Dip gumibevonat átlátszó 3 kg

Általános információk
A Plasti Dip® egy szintetikus, külső és belső használatra alkalmas gumibevonat (folyékony gumi), mely levegővel érintkezve megszilárdul. Felmázolás, szórás és bemerítés útján könnyen felvihető a kívánt felületre.
A Plasti Dip® szigetel, gumíroz, bevonatot képez, megvéd a külső elemektől, markolatot kölcsönöz, tömít, tompít, bejelölésre használható és csúszásgátló hatása van.
A Plasti Dip® még extrém körülményekben, -34°C és +93°C hőmérsékletek között is 300-400%-osan rugalmas marad. Szélsőséges időjárási feltételek esetében is rugalmas marad, nem válik merevvé, nem töredezik meg. A bevonat kopásálló, szigetel és ellenáll folyadékoknak, sóknak, savaknak, lúgos és bázikus anyagoknak.
A Plasti Dip® megtapad fémen, fán, üvegen, kövön, gumin, betonon, szöveteken, köteleken, szénszálas felületeken, üvegszálas anyagokon(GFK) , vásznakon, üveggyapoton, és ezáltal ideális megoldás lehet barkácsmunkákra, otthoni felhasználásra, kertbe, hobbicélokra, gépjárművek és vízi járművek esetében.
A Plasti Dip® teljesen új lehetőségeket nyit a házi barkácstevékenységek és ipari felhasználás területén.
A Plasti Dip® -34°C és +93°C közötti hőmérséklettartományban alkalmazható, száradás után szagtalan.

Tömít, gumíroz, csúszásgátló · 100% vízálló
Szerszámmarkolatoknak jó tapadást kölcsönöz · megerősíti a bevonatokat · kábelszigetelésre alkalmas
Védelmet nyújt a víz, por, és egyéb szennyeződésektől · gumíroz
Alkalmazható elektromos alkatrészek gumibevonataként
Szigetel és tömít · megvéd a sósvíz káros hatásaitól ·
impregnálás terén verhetetlen · csúszásgátló

(Figyelem, a Plasti Dip termékek ecsettel is felvihetők a felületre, amennyiben így kíván bevonatot képezni, a Plasti Dip Liquid Tape-nél leírtak szerint járjon el!)
A Plasti Dip®-et minden használat előtt gondosan keverje meg a légbuborékok elkerüléséhez. Szükség esetén az ajánlott Thinner hígítóval 25%-osan hígítsa fel. Ezután 10 másodpercen belül merítse bele a bevonni kívánt tárgyat kb. 5 cm mélységbe, majd ugyanennyi idő múlva vegye ki ismét. Az első réteget hagyja 30-40 percig száradni, mielőtt egy újabb réteget vinne fel a kívánt rétegvastagság eléréséhez. A legjobb eredményekhez az eljárást 2-3 alkalommal ismételje meg. A bevonat vastagsága rétegenként kb. 0,15-0,20 mm.
A Plasti Dip®-et hagyja legalább 4 órát száradni, de az ideális száradási idő lehetőség szerint 12 óra.
A doboz használat során szobahőmérsékletű legyen.
Tartsa be a dobozon olvasható útmutatást!

Felhasználási tudnivalók festékszóróval történő felvitel esetén
A Plasti Dip® professzionális módon festékszóróval is felvihető a kívánt felületre. A speciális fejlesztésű Plasti Dip® Thinner segítségével 50%-os keverési arány mellett a Plasti Dip® könnyen felhordható
A bevonat rétegvastagsága kb. 0,05 – 0,13 mm. Az első réteget hagyja 10-20 percig száradni a következő réteg felvitele előtt. Ezután hagyja 4 órán át száradni, de az ideális száradási idő lehetőség szerint 12 óra.

 

 

Figyelem! A raktáron nem levő termékek ára a forint árfolyam ingadozása, a folyamatos árváltozások, és a kiszámíthatatlan szállítási költségek miatt csak tájékoztató jellegű. Készleten nem lévő termék rendelése esetén, kérem, egyeztessen budapesti üzletünkkel.

Cikkszám
089816
Rendelésre
52 190 Ft
Egységár: 17 397 Ft/kg
Adatok
Cikkszám:
089816
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek