Plasti Dip gumibevonat fekete 3 kg

Rendelhető
Plasti Dip gumibevonat fekete 3 kg
Cikkszám
089812
52 190 Ft
Egységár: 17 397 Ft/kg


Általános információk
A Plasti Dip® egy szintetikus, külső és belső használatra alkalmas gumibevonat (folyékony gumi), mely levegővel érintkezve megszilárdul. Felmázolás, szórás és bemerítés útján könnyen felvihető a kívánt felületre.
A Plasti Dip® szigetel, gumíroz, bevonatot képez, megvéd a külső elemektől, markolatot kölcsönöz, tömít, tompít, bejelölésre használható és csúszásgátló hatása van.
A Plasti Dip® még extrém körülményekben, -34°C és +93°C hőmérsékletek között is 300-400%-osan rugalmas marad. Szélsőséges időjárási feltételek esetében is rugalmas marad, nem válik merevvé, nem töredezik meg. A bevonat kopásálló, szigetel és ellenáll folyadékoknak, sóknak, savaknak, lúgos és bázikus anyagoknak.
A Plasti Dip® megtapad fémen, fán, üvegen, kövön, gumin, betonon, szöveteken, köteleken, szénszálas felületeken, üvegszálas anyagokon(GFK) , vásznakon, üveggyapoton, és ezáltal ideális megoldás lehet barkácsmunkákra, otthoni felhasználásra, kertbe, hobbicélokra, gépjárművek és vízi járművek esetében.
A Plasti Dip® teljesen új lehetőségeket nyit a házi barkácstevékenységek és ipari felhasználás területén.
A Plasti Dip® -34°C és +93°C közötti hőmérséklettartományban alkalmazható, száradás után szagtalan.Tömít, gumíroz, csúszásgátló · 100% vízálló
Szerszámmarkolatoknak jó tapadást kölcsönöz · megerősíti a bevonatokat · kábelszigetelésre alkalmas
Védelmet nyújt a víz, por, és egyéb szennyeződésektől · gumíroz
Alkalmazható elektromos alkatrészek gumibevonataként
Szigetel és tömít · megvéd a sósvíz káros hatásaitól ·
impregnálás terén verhetetlen · csúszásgátló
Adatok
Szín
Fekete
Cikkszám
089812
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!