Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk   Üzletek   Elérhetőség 

Vízibicikli Hattyú 4-6 személyes műanyag SYB
Vízibicikli Hattyú 4-6 személyes műanyag SYB
1 065 890 Ft

Vízibicikli Hattyú 4-6 személyes műanyag SYB

A hattyús típus a normál 4 személyes vízibicikli „földíszített” változata. A méltóságteljes szép ívű hattyúnyak és a csúszdának kialakított farok fölszerelésével messziről is jól látható hattyúkhoz juthatunk.

A konkurens kölcsönző vendégeit egész biztos oda fogják csalogatni. A nyak és a csúszda csavarkötéssel rögzíthető. Hasznos felületet nem foglal a nyak, mert a lapátkereket takaró dob fölé van szerelve.

A Balaton-parti és tengerparti strandok, üdülőhelyek kölcsönzőinek egyik legnépszerűbb eszköze a hattyús vízibicikli. Katamarán rendszerű úszóteste példátlan stabilitást biztosít.

A fedélzeten 4 személy részére alakítottunk ki kényelmes kagylósított ülőhelyet. Az előre néző utasok hajtják pedálok segítségével a meghajtó lapátkereket, amely a hajó alatt középen helyezkedik el. A lapátkerék menet közben nem veri föl a vizet, így ruhában is nyugodtan használhatjuk a vízibiciklit.

A fedélzet első és hátsó részén nagy napozófelület található.

A vízibicikli kormányzása a középen elhelyezett kormányrúddal történik. A vízibicikli teljes mechanizmusa rozsdamentes acélból és műanyagból készül, így alkalmas tengeri használatra is.

A csapágyak nagy kopás-állóságú csapágy-műanyagból készülnek forgácsolással. A vízibicikli anyaga anyagában színezett üvegszálas poliészter.

A felhasznált jó minőségű gél-coat UV-stabilizáló adalékkal van ellátva, így az erős napsugárzás hatására sem megy tönkre az anyag. Bármilyen színben rendelhető. Igény szerint csúszdával is fölszerelhető.

Méretek: 3,95 x 1,6 x 2,2 m
Tömeg:150 kg

A vízibicikli rendelhető csúszdával is. Méretei: 2,0 x 1.05 x 0,7 m. Súlya: 15 kg.

Cikkszám: CH


 

 

Figyelem! A raktáron nem levő termékek ára a forint árfolyam ingadozása, a folyamatos árváltozások, és a kiszámíthatatlan szállítási költségek miatt csak tájékoztató jellegű. Készleten nem lévő termék rendelése esetén, kérem, egyeztessen budapesti üzletünkkel.

Cikkszám
HWB-04
Rendelésre
1 065 890 Ft
Adatok
Cikkszám:
HWB-04
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek