Hajómodell

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
VVGNTS0010W-70

LE ROYAL LOUIS

 • MÉRETE: 85 x 26 x 69 magas cm
 • ANYAGA: akácia – más trópusi fák
 • TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.
 • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos fa védőkeretben és dobozban forgalmazzuk. Az orrárbocot a termék kicsomagolása után kell a helyére állítani.
189 900 Ft
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
R324017

 

HAJÓHARANG FATÁBLÁN

 • MÉRETE: 17 x 50 x 16 cm átmérő 12 cm
 • ANYAGA: antikolt sárgaréz
 • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.
 • TERMÉKLEÍRÁS: hajóharang antikolt sárgarézből, dekoratív fatálán és kender kötéllel. A múltban ezt az alapvető eszközt alkalmazták a fedélzeti élet megszervezésére az ügyeleti órák szabályozásával. Sűrű ködben riasztó csengőként és ünnepségek megjelölésére is használták. Welcome abord felirattal, és fonott harang kötél a tartozék.

Ajánljuk

Különleges és ízléses kiegészítője a hajóknak, s a lakberendezésnek.
A hajóharang egyedi ajándék szeretteinek: születésnapra, névnapra, évfordulóra, karácsonyra.

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
VVGNSB0004P-90

Technikai adatok:

 • MÉRETE: 87 x 26 x 22 magas cm
 • ANYAGA: prémium minőségű mahagóniból készült hajótest, bőr ülések, króm kiegészítők
 • TARTOZÉKOK: a motorcsónak tömör fából készült talpazaton fekszik. A talpazatnak köszönhetően könnyen elhelyezhető a bútoron.
149 000 Ft
Rendelhető
VVGNYT0005W-80
Fa vitorlás makett leírása:
Makett mérete:  74H x 14SZ x 62M cm  (beleértve az előárbocot is)

Hajó történet:
Az Atlanticot 1903-ban építettek. A méretek igencsak lenyűgözőek: vízkiszorítása 300 t,  deckhossza mintegy 56 méter, ám orrsudárral már 69 méter, melyet tovább hangsúlyoz a deck előkelő hosszirányú görbülete. A vízvonalhossza ennek ellenére „csak” 42 méter, a hajó pedig nem igazán széles, 8,85m, ezért is volt képes különösen nagy sebességre hajdanán. Árboca 45 méterrel nyúlik...
589 000 Ft
Rendelhető
VVGNYT0003P-60

MÉRETE: 60 × 11 × 79 magas cm (beleértve az előárbocot is)

TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.

CSOMAGOLÁS: A fa hajó makettet biztonságos dobozban fektetett vitorlázattal, forgalmazzuk, melynek helyre illesztése néhány percet igényel.Az Endeavour méretarányos fa hajómakett teljes egészében kézzel készített, mely a gyakorlott és tapasztalt mesterek hozzáértő munkáját dicséri. A palánkozott technikával készült dísztárgy a legapróbb részletig kidolgozott, elkészítéséhez nem használnak előre összeállított fa építőkészleteket.

A makett kiváló minőségű fa alapanyagokat tartalmaz, melyek garantálják a dísztárgy harmonikus beilleszkedését a lakberendezés és a design világába.

A vitorlás makett kajütablakait, horgonyait és más bonyolult részleteit, fémötvözetekből készítik, saját műhelyükben. A vitorlázás elengedhetetlen kellékei, a vitorlák kézzel varrottak.

A méretarányos fa hajómakettek több száz munkaóra ráfordítással és nagy hozzáértéssel készülnek, eredeti tervek, részletes rajzok s festmények alapján.

Az Endeavour hajómakett minőségét és pontosságát a gyártó többször is gondosan ellenőrizte, mielőtt végső csomagolásába került. Így biztosítjuk Önt arról, hogy vásárlásakor egy kiváló minőségű terméket nyújtunk át, melyben sokáig örömét lelheti.

Rendelhető
091115
ENTERPRISE PAINTED
-1930-

TÖRTÉNETE: Az Enterprise a 15. Amerika Kupa győztes hajója. 1930 szeptember 18-án legyőzi a Shamrock V-t.

HAJÓMAKETT LEÍRÁSA

MÉRETE:   60 x 11 x 80 cm
  
ANYAGA: akácia - mahagóni, angol sycamore, rózsafa, fekete fa, cseresznye, sárga fa.

TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.

CSOMAGOLÁS:  A fa hajó makettet biztonságos dob...
Rendelhető
091137
Fa vitorlás makett leírása

Makett mérete: 50H x 9SZ x 68M cm  

Hajó történet:

A Shamrock V-öt 1930-ban építették Sir Thomas Lipton ötödik és egyben utolsó America's Cup szereplésére. A Nicholson tervezte hajó az első brit jacht volt, melyet az új J Class osztályelőírás szerint építettek, és egyben az utolsó, amelyet fából. 


A Shamrock hajó maketthez, fából készült talpazatot, (a bútoron való könnyű elhelyezés érdekében) és esztétikus fém névtáblát biztosítunk....
Rendelhető
VVGNTS0096P40

Technikai adatok:

 

 

  • MÉRETE: 48 x 18 x 45 magas cm

 

  • ANYAGA: akácia – más trópusi fák

 

  • TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetoen, könnyen elhelyezhető a bútoron.

 

  • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos fa védőkeretben és dobozban forgalmazzuk.

 

A hajó története

Orosz csatahajó. 1794-ben bocsájtották vízre.

Nézet:
Sorrend: