Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

Banner

6termék 16
6termék 16

A SZABADIDŐ ENERGIAFORRÁSA.
A Banner Energy Bull sorozatának termékei a hobbi és szabadidős tevékenységekhez készült speciális akkumulátorok. A modern szünetmentes akkumulátorral szemben támasztott követelmények növekedtek, ezért a Banner megújította Energy Bull termékcsaládját. Alaptulajdonságai a tökéletes ciklusállóság és a könnyű tölthetőség. Az igényeknek megfelelően jelentősen könnyebb lett az akkumulátorok gondozása, tovább tökéletesedett a szivárgás- és üzembiztonság.

Az akkumulátor kiválasztásánál gyakran felmerül a kérdés, melyik a célnak legmegfelelőbb típus. Ebben segít a Banner kapacitás kalkulátora: Ön három lépésben megadja a teljesítményt és az alkalmazási területet, majd megkapja az ajánlott típust.

ELSŐ LÉPÉS
Állapítsa meg a készülék ill. felhasználási terület teljesítmény igényét Watt-ban (a készülék műszaki leírásában megtalálható).

MÁSODIK LÉPÉS
Gondolja át, mennyi ideig fogja használni a készüléket, eszközt egyfolytában, feltöltés nélkül.

HARMADIK LÉPÉS
Ha összegyűjtötte a fenti információkat a www.bannerbatteries.com oldalunkon lévő kapacitás kalkulátorba írja be az adatokat, és eredményül megkapja az ajánlott akkumulátor típust.

PÉLDA
A megfelelő típus kiválasztásához adunk egy példát: 
Elektromos motorcsónakjához keres akkumulátort. A 24 V-os fedélzeti rendszerben 600 W-os motor működik. Továbbá árammal kell ellátni egy rádiót, különféle jelző fényeket és egy mélységmérőt. (összesen 50 W) Egyszerre 5 órát szeretne megszakítás nélkül közlekedni.

Ezeket az értékeket a következő formában kell megadni:

Watt : Volt = Amper x óra x biztonsági faktor = akkumulátor kapacitás Ah-ban

Tehát: 650 : 24 = 27 x 5 x 1,7 = 230 Ah (K20)


A biztonsági faktort szabványosan 70 %-ban szokták megadni. Esetünkben két db 968 01 (230 Ah) típusú Energy Bull sorba kapcsolását javasoljuk. Ennél persze kisebb méretet is választhatunk.