Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

Cadrava alumínium csónakok

Megérkezett az alucsónakok zászlóshajója a Cadrava sorozat. 

Műszaki leírás:

A Cadrava sorozat csónakjai 2 és 3 mm-es AlMg3 alumínium ötvözetből készülnek, hegesztett technológiával. Megalkotásukkor elsődleges szempont volt a funkcionalitás. Elnyűhetetlen, elsüllyeszthetetlen, rendkívül masszív darabok, duplán megerősített fedélzeti merevítéssel. Minden modell dupla fenekű, a két réteg között 15 cm-es habréteg gondoskodik a felhajtóerőről, a hő- és zajszigetelésről. Elől hátul két hatalmas légkamra található, ami raktérként nemcsak a kötelező felszerelést, de minden szükésges kiegészítőt is bőven elnyel. 

A csónakok kifejezetten folyóvízi használatra készültek, megemelt orruk remekül tolerálja a hullámokat is. A fenéken levő hidrodinamikai élek menetközben szinte a víz felszín fölé emelik a testet, minimálisra csökkentve a súrlódást. Fordulósugara kicsi, stabilitása rendkívüli. A teljes testen körbefutó korlát nemcsak merevítő funkcióval bír, de kiváltja a kikötő bikákat is. Teljes hosszában szerelhető korlátos rögzíthetőségű kiegészítőkkel, bottartókkal, stb.

 

Funkcionalitás: A csónakok hatalmas belső térrel készülnek, bármilyen horgászati igényt kielégítenek, de remekül alkalmasak munkacélra is. A horgászatot a gyári felerősítésű halradar jeladótartó konzol könnyíti meg. A fedélzeti vízelvezetésről gravitációs kimenetek gondoskodnak. 

Első próbakör: 

 


3termék 13
Rendelésre
Cikkszám:
099101
2 989 000 Ft
3termék 13