Csatlakozó

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
630233
A 3 pólusú új Hypertac csatlakozók megbízható oldható elektromos csatlakozást biztosítanak. Különböző előnyöket kínál a hagyományos dugaszolóaljzathoz képest:nagy áramfelvétel, alacsony érintkezési ellenállás, kivételes elektromos folytonosság,egyenletes árameloszlás a kapcsolaton, hosszú élettartamú kapcsolat, nagy megbízhatóság,aranyozott érintkezők és könnyebb kezelhetőség. Maximális áramfelvétele 12 A.
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
630236
Az új 6 pólusú Hypertac csatlakozók megbízható oldható elektromos csatlakozást biztosítanak. Különböző előnyöket kínál a hagyományos dugaszolóaljzathoz képest:nagy áramfelvétel, alacsony érintkezési ellenállás, kivételes elektromos folytonosság,egyenletes árameloszlás a kapcsolaton, hosszú élettartamú kapcsolat, nagy megbízhatóság,aranyozott érintkezők és könnyebb kezelhetőség. Maximális áramfelvétele 12 A.
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
14350-3
Oldható gyorscsatlakozó az elektromos motor és az akkumulátor közé. Használatával fixen telepíthetjük az akkut a csónak zárható dobozába, alkalmas felületi beépítésre is. Zárható fedele megóvja az időjárás viszontagságaitól. Alkalmas 12 voltos rendszerekhez.
Ellendarabja a 14352-3 cikkszámú termék.
Max. terhelés: 30 amper
 
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
14352-3
Oldható gyorscsatlakozó (apa) az elektromos motor és az akkumulátor közé. Használatával fixen telepíthetjük az akkut a csónak zárható dobozába, alkalmas felületi beépítésre is. Alkalmas 12 voltos rendszerekhez.
Ellendarabja a 14350-3 cikkszámú termék.
Max. terhelés: 30 amper
 
Nézet:
Sorrend: