Tisztító és ápoló szer

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
18-AKB2
Megakadályozza a Porta Pottik és mobil wc-ék tartályainak  belső lerakódását, csökkenti a szagképződés t. Gyorsítja a szerves anyagok lebomlását, hígítja a tartalmat. Virágillatú. Adagolás: 10 liter/ 60 ml, hígítás szükséges, a wc tartályba 2-3 liter vizet adjon. Kiszerelés: 2 liter Egy folyékony mindennapi használatra alkalmas WC kiegészítő. Ez a népszerű WC folyadék kellemes friss illatot áraszt és más általános WC folyadékokkal ellentétben 4-5 napig tart a hatása. Még ha le is fagyasztja...
6 890 Ft
Egységár: 3 445 Ft/liter
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
18-AKG15
Megakadályozza a Porta Pottik és mobil wc-ék tartályainak  belső lerakódását, csökkenti a szagképződés t. Gyorsítja a szerves anyagok lebomlását, hígítja a tartalmat. Virágillatú.

Adagolás: 10 liter/ 60 ml, hígítás szükséges, a wc tartályba 2-3 liter vizet adjon.

Kiszerelés: 1,5 liter

Egy folyékony és biológiailag aktív tartozék a mindennapi használatra. Elősegíti a WC-hulladék lebomlását biológiai módon. Átlagos használatnál 3-4 napig marad aktív. -20 fokig mara...
6 890 Ft
Egységár: 4 593 Ft/liter
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
430950
Tisztítószer és fertőtlenítő. Kimondottan a víztartályok tisztaságának megőrzésére ajánljuk.Baktériumok, algák, gombák és szagok ellen. (Stafilococcus, Aurens, Salmonella Thyphosa, Pseudomonas Aeruginosa).
5 890 Ft
Egységár: 58 900 Ft/liter
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
18-AR15
Fertőtlenít, tisztít, élettartamot hosszabbít. Öblítéskor vékony filmréteget képez a felületen, és gátolja a  lerakódásokat.Kiszerelés: 1,5 literNagy kiszerelésű, környezetbarát fertőtlenítő- és illatosítószer, amely összetételének köszönhetően alkalmas az öblítővíz-tartályok rendszeres gondozására a hordozható vagy folyadéköblítés víztartállyal rendelkező beépített toalettekhez. Ez a palack űrméret akár 15-20 feltöltésre is elegendő (a hordozható WC frissvíz-tartályának, illetve a kazettás W...
4 890 Ft
Egységár: 3 260 Ft/liter
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
3597-1
Citruskoncentrátum alapú készítmény. A hajófenékről, hozzá nem férhető helyekről eltávolítja a lerakódott szennyeződéseket, akár az olajat vagy a zsírt is.Vigye fel a tisztítandó felületre a készítményt, hagyja hatni néhány percig, majd öblítse le. Makacs szennyeződésekhez használjon erős szivacsot. A szennyeződés mértékétől függően 1:20 higítástól akár 1:2 higításig használható.
7 724 Ft
Egységár: 7 724 Ft/liter
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
1169-1
MIRE ALKALMAS: polírozza és védi az ultraibolya sugárzástól a gumi, neoprén felületeket. Nem ragad és nem sárgul be.HOGYAN HASZNÁLJA: Spriccelje a NEW GUM-ot egy puha anyagra és néhány percig törölje át vele a felületet. A jobb eredmény érdekében használjon a művelet előtt NEW MAGIC gumicsónak ápolót.Mennyiség: 500 gr.
10 606 Ft
Egységár: 21 212 Ft/liter
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
1169-3
Nagy hatékonyságú gumicsónak tisztító, amely védi és megőrzi gumicsónak tömlőjének állapotát, fényét a naptól, sótól, víztől miközben a csónak felületét fényes, simává varázsolja. Távol tartja a szennyeződéseketm jelentősen meghosszabbítva csónakja élettartamát.MIRE ALKALMAS: megőrzi a gumicsónak eredeti szinét és véd az ultraibolya sugárzástól, sótól. Mindenfajta piszkot eltávolít, még az régi wax-ot vagy szilikont is.HOGYAN HASZNÁLJA: spricceljen nagyjából 50 cm2 mennyiséget egyszerre a fel...
11 291 Ft
Egységár: 15 055 Ft/liter
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
653003
A Sadira Wash & Wax Boat Soap 1L egy új fejlesztésű, rendkívül hatásos hajósampon. 
Univerzális tisztítószer, mely használható, fém, fa, üvegszálas vagy festett felületen. Csak a felületi szennyeződéseket távolítja el, az előzőleg felvitt waxréteget. nem oldja, így a jól ápolt hajónál megkímél az újrawaxolás fáradságától.
Használatával a felület fényes és vízlepergető marad.
8 490 Ft
Egységár: 16 980 Ft/liter
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
13-SSPIDERA
A pókok életét nem veszélyeztető, de azokat garantáltan távozásra bíró, és 3 - 6 hónapig távol is tartó, spriccelős kiszerelésű, környezetbarát kemikália.
Starbrite termék.

Kiszerelése: 650 ml
7 190 Ft
Egységár: 11 062 Ft/liter
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
1169
Védi és megőrzi gumicsónak tömlőjének állapotát, fényét a naptól, sótól, víztől miközben a csónak felületét fényes, simává varázsolja. Használható a csónak más részeinek kezelésére is, pl. ülésre, tárolókra.Kiszerelése: 0,5 l
4 464 Ft
Egységár: 8 928 Ft/liter
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
VU200
A Vuplex hihetetlen intenzitású csodaszerként alkalmas minden műagyag felület tökéletes tisztítására és ápolására.
Eltávolítja a szennyes, olajos lerakódásokat, megszünteti a sárgulást, eltünteti a kisebb karcolásokat. A színes műagyag felületeknek színt ad, az átlátszóknak csillogás mentes átláthatóságot biztosít.
Hajójának szinte minden nem fém felületére alkalmazható.

Az alábbi videó Önt is meggyőzi: 
7 031 Ft
Egységár: 29 919 Ft/liter
Rendelhető
2656-1
Kifejezetten hosszútávú védelemre tervezett termék: általa megörzi a teakfa a színét, melegségét.Használata: közvetlenül a felületre kenhető, puha ruha segítségével a felesleget szedjük le.
15 334 Ft
Egységár: 20 445 Ft/liter
Nézet:
Sorrend: