Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

Kolibri

A Kolibri bemutatása

A kolibri színpompás trópusi madárka. Röptét a rendkívüli kecses könnyedség jellemzi, amely megtalálható a hasonló nevet viselő gumicsónakokban is. A Kolibri cég több mint 17 éve gyárt horgász, vadász és szabadidős célú felfújható gumicsónakokat az európai piacra. Közel két évtizedes tapasztalatuk a garancia a minőségi gyártásra és az elégedett ügyfelekre.


Figyelem! A Kolibri színvilága kibővült. A szabadidős célú (nem horgász-vadász) gumicsónakok fehérek lettek, rajtuk narancs színű felirat, szegély és kötélzet áll rendelkezésre.


Megújultak a zöld csónakok is.
A felirat és a gumiszegély vidám narancsszín lett, a kötélzet fekete szín.
Megrendeléskor, kérjük adja meg a kívánt színt, zöld vagy fehér? Alap esetben zöldet szállítunk. Esetleges kérdéseivel, hívja bizalommal üzleteinket!
 
A termékek megfelelnek a nemzetközi ICO / CD 6185, és a CE szabványnak ( Bureau Veritas, Franciaország), így minden modell CE-jelöléssel és megfelelőségi bizonyítvánnyal rendelkezik, tehát a motorral szerelt hajók automatikusan hajólevelezhetők.
 
Tervezze meg Ön egyéniségéhez legközelebb álló színes madárkáját!! Most először kínálunk lehetőséget arra, hogy minimális felárért,  bármilyen színű lehessen hajója. A feláras színek ráadásul 1100g/m2-es anyagból készülnek.
Ne feledkezzen meg róla, csónakja akár terepszínű is lehet!  A Kolibri gumicsónakok ára az alap padlózattal (összehajtható, "könyv" formájú műanyag lapok) értendő.

A sima evezős csónakok alapára nem tartalmaz plusz padlózatot.
Az ettől eltérő légpadló feláras. 


Az alupadlós feláért is kérjük hívja üzleteinket!

A lamella padló vízálló rétegelt lemezből készült, csúszásmentes bevonattal rendelkezik.
A zsebeket PVC anyagból készítik, ezek védik a csónak oldalát a kopástól.

             


A precíz gyártási folyamat során a Kolibri gumicsónakok alapos minőség-ellenőrzésen esnek át, beleértve az alapanyag vizsgálatot,  a kiegészítő alkatrészeket és tartozékokat, így a vevő csak tökéletes gumicsónakot kaphat.

Alapanyagok
 
A Kolibri csak kiváló minőségű alapanyagokat használ. A csónakok anyaga 5 rétegű PVC. 
Ez amellett, hogy nagy szakítószilárdságú számos más előnnyel is bír.  A hajó UV-álló, ellenáll a sós víznek, benzin és olaj álló, ráadásul hidegben is puha és rugalmas marad. A varratok lezárása modern nagyfrekvenciás hegesztéssel történik. Ez a módszer biztosítja az abszolút légzárást és a hosszú élettartamot a varratoknak a gumihajókon. A gyártó védjegye rá van nyomtatva a ballonokra, ami garantálja minőséget.
 A ballonok összeillesztései kívül belül megerősítettek.

Illesztések
 
A Kolibri márkájú hajók gyártásánál alapanyagaként a következő kereskedelmi márkákat és anyagokat használják: PVC BOAT TARP 750 - 1080 g/m2 (Dél-Korea), PVC VALMEX 1050-1400 g/m2 (Németország). A hajók kiszabásánál a minőséget egy speciális gépen lézerrel végzik, amely nagy pontosságot biztosítja. A fő összetevőket forrasztással illesztik egymáshoz, HD (magas frekvencia) technológiával. A gumicsónak elemeinek összeillesztése hegesztett számítógépes vezérlésű technológiával készül, amely akár 20-30%-al jobb kötést biztosít.A varratok minőségét a külső és belső oldalán megerősített szalagok garantálják.

Felfújható légpadló
 
A csónak a kamrák között nyomáselosztó kúpokkal van szerelve , amelyek stabilizálják a csónakok rekeszek közötti nyomását. Evezős csónakok  2 , motoros csónakok 3 vagy több kamarákkal szereltek. Ez a fajta konstrukció védi a hajót sérülése esetén és tartja a nyomást egyensúlyi helyzetben.

Forró levegős hegesztés
 
Mit kap pénzéért, ha Ön a Kolibri gumicsónakot választja?
 
Minőségi terméket, tényleg megfizethető áron.
Nagy terhelhetőségű modelleket.
Gyors és pontos szállítást.
Kiváló ellenőrzött minőséget.
Két év jótállást.
Minden gumicsónak alkatrész, felszerelés, kényelmi felszerelés pótlási lehetőségét.
 
A Kolibri márkájú hajók gyártásánál alapanyagaként a következő kereskedelmi márkákat és anyagokat használják: PVC BOAT TARP 750 - 1080 g/m2 (Dél-Korea), PVC VALMEX 1050-1400 g/m2 (Németország). A hajók kiszabásánál a minőséget egy speciális gépen lézerrel végzik, amely nagy pontosságot biztosítja. A fő összetevőket forrasztással illesztik egymáshoz, HD (magas frekvencia) technológiával. A varratok minőségét a külső és belső oldalán megerősített szalagok garantálják.

A hajó illesztései
Egyéb tulajdonságok:
 
- A Kolibri evezős és motoros csónakok szabadalmaztatott kialakítású csuklós evező tartóval szereltek. Ez a kialakítás biztosítja a sima és könnyen mozogó evezést a csónakban, minimális erőkifejtéssel. A kiváló minőségű anyagok biztosítják a hosszú élettartamot.

Nyomástartó rekeszek
 
- Új fejlesztés az állítható csúszó evező. Tartós műanyagból készült, és lehetővé teszi, hogy beállítsa az evező hosszát és állásszögét az evező lapátoknak.

Forgó evezőcsukló, állítható evezőlapát
 
- Az evezős csónakok padlózata egy kivehető rácsos szerkezetű alsó szőnyeg. Ez egy egyedülálló, szabadalmaztatott Kolibri fejlesztésű padló, vízálló,műanyaggal bevont rétegelt lemez, egy csúszásgátló bevonattal. A csónakvédő oldalsó zsebek  PVC-ből forrasztással készülnek és védik a hajót  a kopás ellen.
 
- Merev „könyv” padló - egy új változata a Kolibri gumicsónakoknak. A hajó teljes hosszát lefedi 3-4 szakaszban összehajtható különlegesen impregnált lemez, az összehajtást segítő PVC csuklókkal. Ez a padlótípus nagymértékben növeli, a merevségét a csónak aljának és növeli a hajó stabilitását.

Evezős padlózatok
 
- Alumínium padló „Kolibri” csúszásmentes szétszedhető elemekkel. Tovább növeli a merevséget, abszolút korrozió álló. 

Alumínium padló
Szintén újdonság a vízszintesen állítható ülőpad. Más gumicsónakoknál előre kialakított, fix helyre kerül a csónakülés. A Kolibriken Ön határozza meg a legoptimálisabb helyzetet, és oda rögzíti az ülést a csónak teljes hosszában vévig futó peremen, ahová akarja. Ha változik a helyigény, csak egy csavarozás és mári más helyre került a padozat. Ráadásul így, tetszés számú padot helyezhet el csónakjában.

Szabadon mozgatható ülések

A vízen hosszabb időt, vagy akár éjszakát is kint töltő horgászok, vadászok által régóta igényelt újdonság, a teljes, sátorszerű csónakburkolat. A kiegészítőként megvásárolható terepszínű sátor felhajtott állapotában a napfénytől, leengedett helyzetében a hidegtől, de főleg a szúnyogoktól véd meg bennünket.

Hajó, teljes sátorozottsággal:


- Leengedésekor és felemelésekor gyors és egyszerű segítség a csónakszállító kerék. Anyaga üvegszál erősítésű poliamid, amely kitűnő minőségű, praktikus felhajtható ezért véglegesen fel lehet szerelni a fartükörre.
 

Szállító kerekek
 
- Merev „könyv” padló - egy új változata a Kolibri gumicsónakoknak. A hajó teljes hosszát lefedi 3-4 szakaszban összehajtható különlegesen impregnált lemez, az összehajtást segítő PVC csuklókkal. Ez a padlótípus nagymértékben növeli, a merevségét a csónak aljának és növeli a hajó stabilitását.