Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

Calandra

A Calandra bemutatása

A Calandra, - olaszul Pacsirta- saját fejlesztésű hajónk, s már hét éve repdes a hazai vizek felett, bizonyítva, hogy a valaha nagyhírű hazai hajógyártás ismét helyet kér magának. Büszkék vagyunk arra, hogy a hajó magyar gyártmányú. Nemcsak javarészt hazai alapanyagokból, de itthon, kézimunkával, korlátozott darabszámban készül. Ennek köszönhetően kiemelt figyelmet fordíthatunk az egyedi megrendelői igények maradéktalan kielégítésére, és a minőségi gyártásra.
Modern formájával hajónk egyaránt alkalmas vízi sportolásra, vagy akár nyolcfős társaság kirándulására, de tágas kabinjával és jól felszerelt konyhájával, akár többnapos családi vízi túrára is indulhat.
A Calandra megalkotásakor több fontos szempontot vettünk figyelembe. Legfontosabb volt a hangsúlyozottan jó ár-érték arány megtalálása. A piac összes hajóját megvizsgáltuk, és bizton állíthatjuk, ebben a méretben, ilyen felszereltséggel és tulajdonságokkal nem leltünk jobbra.
Figyelembe vettük a hazai vizek tulajdonságait is. A fenék kiképzése és a hajó kis súlya miatt merülése minimális, így a nyári alacsony vizeken is biztonsággal hajózhat vele.
Fontos volt a hajó kedvező üzemeltetésének biztosítása is. A hajótest, formájának köszönhetően alig merül a vízbe, így már alacsony motorteljesítmény és kis fogyasztás mellett is gyorsan halad.
Kiállítási tapasztalataink, és eddigi értékesítéseink alapján bátran mondhatjuk, jól választ, ha bizalmat szavaz hajónknak.

FIGYELEM! CALANDRA KISHAJÓNK GYÁRTÁSÁT PROJEKT VÁLTÁS MIATT SZÜNETELTETJÜK. ÚJ, ÁTDOLGOZOTT MODELL ÉS FRISS KONSTRUKCIÓK 2020. TAVASZÁTÓL!