Calandra

A Calandra bemutatása

A Calandra, - olaszul Pacsirta- saját fejlesztésű hajónk, s már hét éve repdes a hazai vizek felett, bizonyítva, hogy a valaha nagyhírű hazai hajógyártás ismét helyet kér magának. Büszkék vagyunk arra, hogy a hajó magyar gyártmányú. Nemcsak javarészt hazai alapanyagokból, de itthon, kézimunkával, korlátozott darabszámban készül. Ennek köszönhetően kiemelt figyelmet fordíthatunk az egyedi megrendelői igények maradéktalan kielégítésére, és a minőségi gyártásra.
Modern formájával hajónk egyaránt alkalmas vízi sportolásra, vagy akár nyolcfős társaság kirándulására, de tágas kabinjával és jól felszerelt konyhájával, akár többnapos családi vízi túrára is indulhat.
A Calandra megalkotásakor több fontos szempontot vettünk figyelembe. Legfontosabb volt a hangsúlyozottan jó ár-érték arány megtalálása. A piac összes hajóját megvizsgáltuk, és bizton állíthatjuk, ebben a méretben, ilyen felszereltséggel és tulajdonságokkal nem leltünk jobbra.
Figyelembe vettük a hazai vizek tulajdonságait is. A fenék kiképzése és a hajó kis súlya miatt merülése minimális, így a nyári alacsony vizeken is biztonsággal hajózhat vele.
Fontos volt a hajó kedvező üzemeltetésének biztosítása is. A hajótest, formájának köszönhetően alig merül a vízbe, így már alacsony motorteljesítmény és kis fogyasztás mellett is gyorsan halad.
Kiállítási tapasztalataink, és eddigi értékesítéseink alapján bátran mondhatjuk, jól választ, ha bizalmat szavaz hajónknak.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: