RIB hajó

 

2020. nyarán mutatkoztak be cégünk kínálatában a Dawn Marine RIB hajók. A mára eladott darabok visszaigazolták választásunk helyességét.

A RIB (Rigid Inflatable Boat) hajó ötvözi a felfújható gumicsónakok építési technikáját az üvegszál erősített műanyag (GRP) hajó építési technikáival. Kétrétegű hajótesttel tervezték, a gumicsónak rugalmasságával, valamint a GRP hajó szilárdságával rendelkezik.

Anyaga: PVC vagy HYPALON

A Dawn Marine RIB hajói gondos mérnöki tervezés eredményei. Siklási tulajdonságaik remekek, tartósságuk szinte végtelen, még a legvékonyabb pvc csónakok is legalább 1,2 mm vastag anyagból készülnek.

Minden hajó magas szintű alapfelszereltséggel kerül a piacra, de a számos kiegészítő segítségével bármeddig fejlesztheti hajóját.

A minden hajóhoz járó CE minősítés nemcsak szavatolja a Dawn Marine RIB-ek minőségét, de a hajólevél megszerzését is felgyorsítja. Kérésére hajóját vizsgáztatva is tudjuk szállítani.

A hajók nemcsak számtalan méretben készülnek, de a legtöbb előrendelt modellnél színválasztásra is van lehetőség.

Ami a legfontosabb, a magas minőséghez igazán baráti árak társulnak. A Dawn Marine RIB hajói a piacon levő versenytársakhoz képest, legalább 30 % ár előnnyel indulnak.

Budapesti központunkban mindig biztosítunk lehetőséget az éppen készleten levő hajók személyes megtekintésére, hozzáértő kollégáink örömmel állnak rendelkezésükre. A hajók magas típusszáma és színvariációja miatt nem biztos, hogy a raktáron levő modellek pont megfelelnek az Ön igényeinek, de az évi többszöri szállítás valamelyikébe biztosan belefér majd az Ön hajója is.

Tekintettel a távol-keleti hosszú szállítási időkre, javasoljuk, hogy már ősszel kezdje el tervezni leendő hajóját, hogy az biztosan megérkezzen, mire felmelegszenek a tavaszi vizek.

 

Dawn Marine RIB hajó

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: