Fendertakaró

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
490958
A fender takarók kettesével vannak csomagolva, az ár egy párra (2 db) vonatkozik.

Használható a következő fenderekhez


Fender 180x600 mm GFN
GFN 490601
M3 Majoni
Polyform F1


Méretei 18 mm átmérő, 60 cm hosszú.
4 490 Ft
Egységár: 2 245 Ft/db
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
3505-1
Mosható fendertakaró, nagyon erős, a megterheléseket jól bíró, műszálas anyagból. Fenderét megvédi a naptól, sótól, szennyező lerakódásoktól. Anyaga a hajó oldalát nem dörzsöli. A végén található összehúzó zsinórral, a fenderre tökéletesen rögzíthető.Színe sötétkék.Mérete: 40 x 15 cm.
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
3505-2
Mosható fendertakaró, nagyon erős, a megterheléseket jól bíró, műszálas anyagból. Fenderét megvédi a naptól, sótól, szennyező lerakódásoktól. Anyaga a hajó oldalát nem dörzsöli. A végén található összehúzó zsinórral, a fenderre tökéletesen rögzíthető.Színe sötétkék.Mérete: 56 x 15 cm.
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
3505-4
Mosható fendertakaró, nagyon erős, a megterheléseket jól bíró, műszálas anyagból. Fenderét megvédi a naptól, sótól, szennyező lerakódásoktól. Anyaga a hajó oldalát nem dörzsöli. A végén található összehúzó zsinórral, a fenderre tökéletesen rögzíthető.

Színe sötétkék.
Mérete: 56 x 23 cm.
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
3504-3
A-HD jellegű fenderek takarója, nagyon erős, a megterheléseket jól bíró, műszálas anyagból. Mosógépben is mosható. Esztétikus megjelenésű, használatával a fenderek tisztasága bármeddig megőrizhető.Színe sötétkék.Méretek:Hossza 59, átmérője 47 cm.
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
490962
A fender takarók kettesével vannak csomagolva, az ár egy párra (2 db) vonatkozik.Használható a következő fenderekhezFender 210x620 mm GFNFender 490602M4 MajoniPolyform F2Méretei 22 mm átmérő, 62 cm hosszú.
10 190 Ft
Egységár: 5 095 Ft/db
Rendelhető
493055

Anyaga: 100% akril

Henger alakú fender-burkolat. Speciális vízlepergető és kopásálló anyagból készült. OLDALVARRÁS NÉLKÜL gyártva

A legtöbb fenderre tökéletesen illeszkedik. UV sugárzásálló. Nem koszolja vagy mattítja a csónak oldalát.

Mosógépben mosható. Sötétkék színben.

Rendelhető
3505-9
Mosható fendertakaró, nagyon erős, a megterheléseket jól bíró, műszálas anyagból. Fenderét megvédi a naptól, sótól, szennyező lerakódásoktól. Anyaga a hajó oldalát nem dörzsöli. A végén található összehúzó zsinórral, a fenderre tökéletesen rögzíthető.Színe sötétkék.Mérete: 102 x 38 cm
Rendelhető
3505-6
Mosható fendertakaró, nagyon erős, a megterheléseket jól bíró, műszálas anyagból. Fenderét megvédi a naptól, sótól, szennyező lerakódásoktól. Anyaga a hajó oldalát nem dörzsöli. A végén található összehúzó zsinórral, a fenderre tökéletesen rögzíthető.Színe sötétkék.Mérete: 104 x 22 cm
Rendelhető
3505-8
Mosható fendertakaró, nagyon erős, a megterheléseket jól bíró, műszálas anyagból. Fenderét megvédi a naptól, sótól, szennyező lerakódásoktól. Anyaga a hajó oldalát nem dörzsöli. A végén található összehúzó zsinórral, a fenderre tökéletesen rögzíthető.Színe sötétkék.Mérete: 107 x 30 cm
Rendelhető
3505-0
Mosható fendertakaró, nagyon erős, a megterheléseket jól bíró, műszálas anyagból. Fenderét megvédi a naptól, sótól, szennyező lerakódásoktól. Anyaga a hajó oldalát nem dörzsöli. A végén található összehúzó zsinórral, a fenderre tökéletesen rögzíthető.Színe sötétkék.Mérete: 40 x 12 cm. 
Rendelhető
3505-3
Mosható fendertakaró, nagyon erős, a megterheléseket jól bíró, műszálas anyagból. Fenderét megvédi a naptól, sótól, szennyező lerakódásoktól. Anyaga a hajó oldalát nem dörzsöli. A végén található összehúzó zsinórral, a fenderre tökéletesen rögzíthető.Színe sötétkék.Mérete: 60 x 20 cm.
Rendelhető
3505-5
Mosható fendertakaró, nagyon erős, a megterheléseket jól bíró, műszálas anyagból. Fenderét megvédi a naptól, sótól, szennyező lerakódásoktól. Anyaga a hajó oldalát nem dörzsöli. A végén található összehúzó zsinórral, a fenderre tökéletesen rögzíthető.Színe sötétkék.Mérete: 80 x 20 cm.
Rendelhető
3505-7
Mosható fendertakaró, nagyon erős, a megterheléseket jól bíró, műszálas anyagból. Fenderét megvédi a naptól, sótól, szennyező lerakódásoktól. Anyaga a hajó oldalát nem dörzsöli. A végén található összehúzó zsinórral, a fenderre tökéletesen rögzíthető.Színe sötétkék.Mérete: 77 x 30 cm.
Rendelhető
3504-1
A-HD jellegű fenderek takarója, nagyon erős, a megterheléseket jól bíró, műszálas anyagból. Mosógépben is mosható. Esztétikus megjelenésű, használatával a fenderek tisztasága bármeddig megőrizhető.Színe sötétkék.Méretek:Hossza 37, átmérője 29 cm. 
Rendelhető
3504-2
A-HD jellegű fenderek takarója, nagyon erős, a megterheléseket jól bíró, műszálas anyagból. Mosógépben is mosható. Esztétikus megjelenésű, használatával a fenderek tisztasága bármeddig megőrizhető.Színe sötétkék. Méretek: Hossza 49, átmérője 39 cm.
Rendelhető
3504-4
A-HD jellegű fenderek takarója, nagyon erős, a megterheléseket jól bíró, műszálas anyagból. Mosógépben is mosható. Esztétikus megjelenésű, használatával a fenderek tisztasága bármeddig megőrizhető.Színe sötétkék.Méretek:Hossza 71, átmérője 55 cm.
Rendelhető
3504-5
A-HD jellegű fenderek takarója, nagyon erős, a megterheléseket jól bíró, műszálas anyagból. Mosógépben is mosható. Esztétikus megjelenésű, használatával a fenderek tisztasága bármeddig megőrizhető.Színe sötétkék. Méretek: Hossza 92, átmérője 70 cm.
Rendelhető
3504-6
A-HD jellegű fenderek takarója, nagyon erős, a megterheléseket jól bíró, műszálas anyagból. Mosógépben is mosható. Esztétikus megjelenésű, használatával a fenderek tisztasága bármeddig megőrizhető.Színe sötétkék. Méretek: Hossza 118, átmérője 86 cm.
 
Nézet:
Sorrend: