Karabiner

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
208-10
Egy igazi vízi embernél mindig van karabiner. Külmotorok biztonsági rögzítéséhez, vitorlázáshoz, csónak kikötéshez, fánkok és tube-ok rögzítéséhez, bármely oldható kötés kivitelezéséhez.Horganyzott anyaga révén ellenáll a rozsdának.Anyagvastagsága 10 mm, hossza 100 mm.
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
208-12
Egy igazi vízi embernél mindig van karabiner. Külmotorok biztonsági rögzítéséhez, vitorlázáshoz, csónak kikötéshez, fánkok és tube-ok rögzítéséhez, bármely oldható kötés kivitelezéséhez.Horganyzott anyaga révén ellenáll a rozsdának.Anyagvastagsága 12 mm, hossza 140 mm.
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
208-14
Egy igazi vízi embernél mindig van karabiner. Külmotorok biztonsági rögzítéséhez, vitorlázáshoz, csónak kikötéshez, fánkok és tube-ok rögzítéséhez, bármely oldható kötés kivitelezéséhez.Horganyzott anyaga révén ellenáll a rozsdának.Anyagvastagsága 14 mm, hossza 180 mm.
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
208-04
Egy igazi vízi embernél mindig van karabíner. Külmotorok biztonsági rögzítéséhez, vitorlázáshoz, csónak kikötéshez, fánkok és tube-ok rögzítéséhez, bármely oldható kötés kivitelezéséhez.Horganyzott anyaga révén ellenáll a rozsdának.Anyagvastagsága 4 mm, hossza 40 mm. 
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
208-06
Egy igazi vízi embernél mindig van karabiner. Külmotorok biztonsági rögzítéséhez, vitorlázáshoz, csónak kikötéshez, fánkok és tube-ok rögzítéséhez, bármely oldható kötés kivitelezéséhez.Horganyzott anyaga révén ellenáll a rozsdának.Anyagvastagsága 6 mm, hossza 60 mm.
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
208-08
Egy igazi vízi embernél mindig van karabiner. Külmotorok biztonsági rögzítéséhez, vitorlázáshoz, csónak kikötéshez, fánkok és tube-ok rögzítéséhez, bármely oldható kötés kivitelezéséhez.Horganyzott anyaga révén ellenáll a rozsdának.Anyagvastagsága 8 mm, hossza 80 mm.
 
Nézet:
Sorrend: