Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

Thermacell szúnyogriasztás

 

A Thermacell termékek nagy hatékonyságú védelmet biztosítanak
mindenkinek, aki a természetben tartózkodik.
Több vizsgálat is bizonyítja, hogy a Thermacell termékek
akár 98%-os hatékonyságú védelmet nyújtanak szúnyogok és más
vérszívók ellen.
Ugyanezek a vizsgálatok támasztják alá, hogy a Thermacell 20m2 -es
védőzónája a legnagyobb.
A Thermacell célja a természetben való szúnyogmentes tartózko-
dás, boldog és kellemes órák eltöltésének biztosítása, legyen az a
kedvenc hobby, vagy munka a természetben.

Mire várna? Hódítsa vissza a természetet!

Hogyan működik a Thermacell szúnyogriasztó ?

A Thermacell szúnyogriasztó egy olyan eszköz, amely segít távoltartani a szúnyogokat és más repülő rovarokat. Az eszköz egy propán meghajtású hő alapú technológiát használ.

A Thermacell készülék tartalmaz egy kis hordozható készüléket és speciális tölteteket. A töltetekben található hatóanyag egy rovarriasztó, amelyet permetezőanyag formájában hoznak létre.

Amikor a Thermacell bekapcsolva van, a készülék felmelegíti a hatóanyagot, és elkezd gőzt termelni. Ez a gőz terjed a környező területre, és elhárítja a szúnyogokat.

A készülék által kibocsátott gőz nem látható és szagtalan az emberek számára, ezért nem zavarja a felhasználót. Ugyanakkor hatékonyan elűzi a szúnyogokat, akik nem szeretik a gőzt és elkerülik a területet, ahol a készülék használatban van.

A Thermacell szúnyogriasztó hatótávolsága általában körülbelül 4-5 méter, de ez változhat a környezeti feltételek és a szúnyogok aktivitásának függvényében.

Fontos megjegyezni, hogy a Thermacell készülékek csak helyi védelmet nyújtanak. Ha nagyobb területet szeretnél védeni a szúnyogoktól, több készüléket kell használnod, hogy a hatékony védelmet biztosítsd.

Töltse le a teljes Thermacell katalógust a logóra kattintva!

 

Győzödjön meg hatékonyságáról a videó alapján:

 

A ThermaCell szúnyogriasztó készülék kiemelkedően hatékonyan biztosít szúnyogmentes környezetet kb. 21 négyzetméteres területen. A készüléket ajánljuk: vadászathoz, vitorlázáshoz, horgászathoz, kempingezéshez, természetjáráshoz, kerti partikhoz, kertészkedéshez. A rovarriasztó készülék könnyű, áramforrásmentes és hordozható.

A ThermaCell készülék működését a készülékbe helyezett gázpatron biztosítja. A patron folyamatos használat mellett 12 órán keresztül biztosítja a készülék működését. A készülék előlapjába csúsztatható a hatékony működésért felelős kék színű lapka.  A lapkák NEM összetévesztendeők más szúnyogriasztó készülékekhez használt lapkákkal! A ThermaCell lapkák összetétele egyedülálló, a hatóanyaga többszöröse, mint a beltéri 220V-os készülékekben használt hagyományos lapkáknak!! Egy patron (12óra) 3db lapkához elegendő.

A készülék működés közben hangtalan, nincs kellemetlen illata, nem füstöl! Helyezhető műanyag, fa, fém asztalra, vagy hordozó tokkal használhatjuk övre csíptetve, vagy hátizsákon. A készüléket bármikor lekapcsolhatjuk és akár hosszabb idő elteltével is a bekapcsolást követően ugyanazon lapka és patron tovább biztosítja a szúnyogmentes környezetet.


15termék 115
15termék 115