Kétütemű motorokhoz

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
779737
Az Evinrude XD50 olaj egy fejlett teljesítményű szintetikus keverék olaj, amely megfelel a közvetlen befecskendezésű külső és kétütemű motorok TC-W3 tanúsítvánnyal rendelkező olajokra vonatkozó különleges követelményeinek. Az XD50 CarbX égéstisztítót tartalmaz, amely megakadályozza a szén felfüggesztését és távol tartja a kritikus motorkomponensektől. Az XD50 olaj kiváló kenéssel is véd a kopás ellen, és csökkenti a füstöt a tisztább működés érdekében. Használja az XD50 olajat nagy terhelésse...
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
438801
Az NMMA TC-W3 előírásoknak megfelelő Technoszintetikus® kenőanyag kétütemű külmotorokhoz. Kis, közepes és nagyteljesítményű motorokhoz. Közvetlen befecskendezés. Szintetikus alapanyaga emelt szintű védelmet és hosszabb motorélettartalmat biztosít. Jóváhagyás : NMMA TC-W3 RL 93938K.
Szabványok : NMMA TC-W, TC WII / API TSC 4Technoszintetikus csónakmotor olaj.
1 literes kiszerelés.
Olyan nagyteljesítményű, félszintetikus kétütemű külmotor és jet kenőolaj, amely megfel...
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
5180
NAUTILUS 2T TC-W3, félszintetikus motorolaj, adalék ólommentes üzemanyaghoz, kétütemű motorok üzemeltetéséhez. Kiváló teljesítményt, hatékony kenést és védelmet biztosít magas fordulatszámon is. Minimalizálja a füst- és koromképződést. 
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
779126
Szintetikus Sea-Doo XPS jet ski olaj, kétütemű járművekhez. Az XPS szintetikus kétütemű olajat úgy tervezték, hogy megfeleljen a kétütemű motorokkal felszerelt összes Sea-Doo jármű speciális kenési követelményeinek.
Kiszerelése: 0,95 l
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
530011
Két-ütemű csónakmotorok üzemanyag adaléka (TC-W3). Motorolaj, külmotorok kenésére kifejlesztett, finomított alapolajok és hamumentes adalékok felhasználásával készült olaj. Megfelel az NMMA TC-W3 szabvány előírásainak. Keverési arány: 1:50, vagy ahogy a csónakmotor gyártó ajánlja. Ajánlott csónakmotor gyártók: Yamaha, Evinrude, Johnson, Mariner. Kiszerelése: 1 Liter.
Nézet:
Sorrend: