Panama tartozékok

Nézet:
Sorrend:
Rendelhető
061130
Panama akkutöltő etetőhajóhoz.A teljesen automatikus feszültség- és áramhatárolás alapján a csatlakoztatott akku mindig az optimális töltést kapja. Kíméli az akkumulátort, így az hosszabb ideig őrzi meg kapacitását.Használható a Speedy/Pacific etetőhajókhoz.
Rendelhető
061100

A Panama egyedi szoftverrel vezérelhető Autopilot rendszere nagy szabadságfokot eredményez felhasználójának.

Nem kell többet irányítani a hajót és keresgélni ugyanazt a helyet ahová korábban is etetett. Ez mostantól egyetlen gombnyomás….

Jelölje ki a térképen, telefonon vagy tableten, vagy a távirányítón lévő gombbal a kívánt helyen az etetési pontot, tegye vízre a hajót etetőanyaggal, szerelékkel, aktiválja az Autopilot rendszert,  dőljön hátra….

A hajó bejárja az Ön által bejelölt útvonalat, kiengedi az etetőanyagot és a szereléket, ha azt akarja még visz egy doboz sört a szemközti oldalban horgászó sporinak,  ott várakozik 30 másodpercet, hogy kivegyék a sört, majd visszatér a kiindulási pontra.

209 990 Ft
Rendelhető
061139

Panama Pro1-hez használható kamera rendszer.

Első kamera, mely az etetőhajó tetején helyezkedik el. A parton lévő monitoron láthatjó kamera kép.
A kamera reflektorral van felszerelve. 300 méterig lát el.

Rendelhető
061127
Panama Speedy/Phase etetőhajó eredeti táska szett:

Vastag, kemény szivaccsal bélelt, kívül vízlepergető anyagból készült táska, amely a Speedy és Phase méreteihez készült. Használatával megóvhatjuk a hajót a kisebb sérülésektől, és könnyebben hordozhatjuk ezek segítségével.

A távirányító táska levehető, tépőzárral rögzíthető a hajó táska tetejére. A narancssárga kéderek tartást és egyedi stílust kölcsönöznek. Erős heveder fülek fogják körbe a táskát, biztosítva a k...
Rendelhető
061140

Nagy kapacitású, lítiumos akkumulátor.

Használható a Pro1 etetőhajókhoz. Lítium óriás kapacitású akkuval, több mint 3 óráig is használhatja az etetőhajót, és még a feltöltéssel sem kell sokat bajlódnia, mivel mindössze 1 óra alatt fel lehet tölteni. Az akkumulátorhoz pro1 töltő szükséges,

Rendelhető
061118

Nagy kapacitású, lítiumos akkumulátor.

Használható a Pro1 etetőhajókhoz. 

Lítium óriás kapacitású akkuval, több mint 2 óráig is használhatja az etetőhajót, és még a feltöltéssel sem kell sokat bajlódnia, mivel mindössze 1 óra alatt fel lehet tölteni. Az akkumulátorhoz pro1 töltő szükséges,

Nézet:
Sorrend: