Railblaza

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
915018
Minden RAILBLAZA termék elhelyezésének alapja a tartótalp. Ez a változat bármilyen lapos felületre ragasztható, különösen jó gumicsónakokra, mert alaplapja flexibilis.Színe:feketeNe felejtsen el hozzá ragasztót venni (lásd alább!)
Rendelhető
915083
A CupClam italtartó vízszintesen vagy függőlegesen szerelhető, biztonságosan megtart nemcsak poharakat, de üvegeket is. Használaton kívül, egy mozdulattal összecsukható. Színe: fehér  
Rendelhető
915213
Railblaza halradar és jeladó tartó forgófej nélkülKajakos és csónakos horgászok számára készült.Ezzel a készlettel Ön másodpercek alatt telepítheti és eltávolíthatja eszközeit, nincs szükség extra ragasztásra vagy fúrásra.
Rendelhető
915091
A RAILBLAZA ScreenGrabba egy egyszerű, megfizethető árú, képernyőrögzítésre tökéletes megoldást nyújtó eszköz. Alkalmas iPad, tablet, vagy bármilyen képernyő rögzítésére. A tartóba fogott képernyő stabilan áll, a kerettel együtt szállítható, így hajója bármely pontjára - egy ott levő talpba csúsztatva - áthelyezhető.
Rendelhető
915057
A Railblaza oldalplatformja tökéletesen alkalmas kamerája, vagy radarja rögzítésére. Örökítse meg élete halfogását egyenesen a víz felszínéről!  700 mm hosszú, 4 pontban elmozduló flexibilis rúdja teljesen a víz fölé nyúlik. A nyél bármelyik talpba csatlakoztatható (az ár a talpat nem tartalmazza).  
Rendelhető
915056
A Railblaza oldalplatformja tökéletesen alkalmas kamerája, vagy radarja rögzítésére. Örökítse meg élete halfogását egyenesen a víz felszínéről! 150 mm hosszú, 4 pontban elmozduló flexibilis rúdja a víz fölé nyúlik. A nyél bármelyik talpba csatlakoztatható (az ár a talpat nem tartalmazza).
 
Nézet:
Sorrend: