Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Információk     ÜzletekSzolgáltatások  Elérhetőség 

Parsun

Sokan ijesztő gondolatokat társíthatnak egy újabb "keleti csodához", de a mai ínséges időkben jobban odafigyelünk, mekkora összeget és mire költünk el. Így érdemes megvizsgálni egy olcsóbb alternatívát is, szétnézve a külmotorok piacán. A tények ismeretében a Parsun egyáltalán nem rossz választás. Olyan amerikai, kanadai és hong kongi befektetők ruháztak be a korábban generátorokat, pumpákat és egyéb kismotorokat gyártó cégbe, akik nem kockáztatják feleslegesen a pénzüket. Így a valóban olcsó kínai termelési költségek mellé honfitársaik közül választottak szakértő műszaki gárdát, kiegészítve japán szakemberekkel. Ráadásul a Parsunnál nem a szokásos kínai tömegtermékről beszélünk. Noha a motorok valóban Kínában kerülnek összeszerelésre, a beszállítók általunk is jól ismert gyártók.
Így pl. a csapágyakat és a gyertyákat Japánból viszik a motorokhoz, a tömítések az USA-ban készülnek, a motorok műanyag házát pedig a BASF szállítja.
A Parsun Power Machine Company teljesen más, mint a legtöbb általunk ismert kínai gyár. Szakemberekkel és profi tervezőkkel dolgoztat, gyáraiban az ISO 9001/ 2000 minőségbiztosítási rendszert alkalmazzák, hogy a jó minőséggel, a megbízható és szép formatervű csónakmotorjaival szerezzen elismertséget magának és meggyőzze a kétkedőket arról, hogy Kínában is lehet magas minőségű termékeket előállítani. Minden egyes csónakmotor alkatrészei, szigorú minőség ellenőrzésen mennek keresztül, például minden hengerfej tesztüzemen vesz részt, mielőtt összeépítésre kerülne a motorral. Hasonló a helyzet, a motorok irányváltójával is, melyek nyomás alatti próbán vesznék részt a beszerelés előtt. Mikor a motor teljes egészében kész, szakértő kezek végzik el a csónakmotorok finombeállítását és egy órás próbaüzemmel tesztelnek minden motort, mielőtt azok becsomagolásra kerülnek.
A motorok a világ legigényesebb piacán, az amerikain is elérhetők, ami már önmagában is referencia a hosszú távú, gond nélküli üzemeltetésre.

A motorok beüzemelve, magyar nyelvű használati utasítással, és 2 év garanciával kerülnek eladásra.